Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Slimme thermostaat kan energieverbruik op kantoor met 40 procent terugdringen. Ook handig voor thuis?

EnergieTopondernemers  als Piet Colruyt en Thomas Leysen investeren in de Brusselse start-up DeltaQ. Ze zetten daarmee in op slimme kantoorthermostaten die de verwarming afstemmen op de weersomstandigheden. Die techniek zou het energieverbruik met maar liefst veertig procent terugdringen. Mijnenergie.be ziet ook privé mogelijkheden voor fikse besparingen dankzij slimme thermostaten.

 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Stockverkoop bij bekende schoenenketen: “Mijn rekening ging van 287,82 euro naar 99,94 euro”

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Stockver­koop bij bekende schoenenke­ten: “Mijn rekening ging van 287,82 euro naar 99,94 euro”

  In verscheidene filialen van schoenenketen Bristol kan je ferme koopjes doen dankzij een grote stockverkoop. Er zijn kortingen tot -70 procent te scoren en ronde prijzen van 1 tot maximaal 30 euro. De leden van Facebookgroep Promojagers België delen trots hoeveel korting ze kregen en beheerder Gunther Devisch maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

Geld