Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Als studenten samen een woning of een appartement huren mag meestal niet.
Volledig scherm
Als studenten samen een woning of een appartement huren mag meestal niet. © Shutterstock

Samen op kot zoals Joey en Rachel van Friends? Geen goed idee!

8 reacties

 • Jan Maarten

  5 jaar geleden
  Hoezo mag niet ? En waarom niet ? Ik woon toch samen met wie ik wil ! Dat is om communes te vermijden zeker, gedeelde kosten en dat komt niet goed uit voor de commerce en de belastingdienst
 • Johnny Chanet

  5 jaar geleden
  Als je kijkt naar de investering van een huis in Leuven of Gent en je gaat dat afzetten tegen de huur. En daarbij in rekening neemt dat er regelmatig het een en ander moet vervangen worden gaat de kotbaas er niet rijk van worden. Wat de laatste 15 jaar wel het geval is, de huizen zijn in prijs flink gestegen en dat is voor de kostbaas wel een pluspunt. Maar het is niet uitgesloten dat de huisprijzen op termijn gaan dalen dat is een beetje als de beurs ... niemand heeft een glazen bol.
 • Fred Fraise

  5 jaar geleden
  wat heeft dit met Friends te maken? dat waren al lang geen studenten meer. en ook hier wordt meer en meer samen gehuurd, niet enkel door studenten.
 • Gerd Peeters

  5 jaar geleden
  Ah nee en waarom niet?Kunnen ze dan de studenten niet genoeg pluimen? Hun ouders in dit geval.
 • kris verbeek

  5 jaar geleden
  Sorry hoor, maar de "friends" waren geen studenten meer. Zij waren afgestudeerd en zochten werk.