Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Van maandverband tot frietjes: deze supermarkt betaalt je hele reeks producten 100 procent terug

Niets zo leuk als boodschappen doen zonder te moeten betalen. Dat vinden ze in elk geval in de Facebookgroep Promojagers België. Komend weekend trekken de leden - die de strafste promo’s met elkaar delen - massaal naar supermarktketen Carrefour, waar het ‘Cashbackdays’ zijn. Een heleboel producten wordt er 100 procent terugbetaald.

8 reacties

 • Karel Van Beeck

  2 maanden geleden
  In de Colruyt deze week: Bak Maes Pils: 4.07€. Als men inderdaad niet met verlies mag verkopen en de normaalprijs ongeveer 3 maal meer is dan weet men genoeg hoeveel men aan een bak verdient. En toch zijn er die nog opslagen.
 • Ilse Verlinden

  2 maanden geleden
  Geen haar op mijn hoofd dat eraan denkt zoiets te doen. De enige reden is het bekomen van je persoonlijke gegevens, waarna je mailbox overspoeld wordt door reclame. Trouwens, is het niet de bedoeling om zo weinig mogelijk te gaan winkelen? 
 • Dirk Peeters

  2 maanden geleden
  Net aankopen gedaan voor 134 EUR in Carrefour. 2 EUR korting. Daarvoor geef ik zelfs mijn klantenkaart niet meer af. Ik heb ze in de vuilbak gekieperd.
 • Erik Meers

  2 maanden geleden
  Product 100% terugbetaald dat vindt je het ganse jaar door in warenhuizen , ik doe dat al jaren ,vroeger moest je kasticket opsturen per brief , laatste tijd kan alles bijna via mail . Duurt wel een week of 5 voor het bedrag gestort wordt maar tot nu toe steeds correct verlopen
 • francois De Weerdt

  2 maanden geleden
  Altijd al correct verlopen.
 1. OPINIE. Johan Krijgsman (ERA): “Vlaanderen heeft géén probleem met de betaalbaarheid van woningen”

  OPINIE. Johan Krijgsman (ERA): “Vlaanderen heeft géén probleem met de betaalbaar­heid van woningen”

  De vastgoedprijzen in Vlaanderen zijn - ondanks corona - alweer sterk gestegen het voorbije jaar. Met zo’n zes procent. Dat nieuws ontlokt bij sommigen de vraag of ons vastgoed nog wel betaalbaar is, en of onze woningen niet stilaan te duur worden. Vooral voor jonge gezinnen die een eerste huis of appartement kopen. “Een volkomen onterechte vrees”, zo stelt vastgoedspecialist Johan Krijgsman, CEO van ERA, de grootste makelaarsgroep van Vlaanderen. “De betaalbaarheid van onze woningen hangt van zó veel meer af dan enkel de ‘droge prijs’ van een woning.”
 2. Bonus van 2.500 euro levert als aanvullend pensioen 375 euro meer op dan als loon: onze geldexpert verklaart hoe dat komt
  PREMIUM

  Bonus van 2.500 euro levert als aanvullend pensioen 375 euro meer op dan als loon: onze geldexpert verklaart hoe dat komt

  Koude rillingen. Dat moeten bankiers en verzekeraars gevoeld hebben toen ze kennis namen van het nieuwe regeerakkoord. De regering De Croo wil de kosten van pensioenplannen uit de tweede en derde pijler laten analyseren en – indien nodig – beperken. Voor spaarders is dat wél een goede zaak, omdat je dan meer zou overhouden van je aanvullend pensioen en individueel pensioensparen. Maar hoe zit het op dit moment eigenlijk met de kosten en voordelen? Onze financieel expert Paul D’Hoore legt uit.
 1. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis

 2. Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevonden, museum had diefstal niet opgemerkt
  Play

  Kopie van Da Vinci's Mundi teruggevon­den, museum had diefstal niet opgemerkt

Geld