Volledig scherm
© ShutterStock

PROMOJAGERS SUPERTIP: op deze plek nét over de grens kan je nu tot helft van prijs besparen

ConsumentWe schreven het eerder deze week al: één op de drie Belgen gaat regelmatig de grens over om te winkelen. Voeding en dranken kosten er gemiddeld immers 10 tot 12 procent minder. De leden van de Facebookgroep Promojagers België – die de strafste promo’s met elkaar delen – hebben dat als geen ander begrepen. Nu er bovendien een extra kortingsactie loopt bij warenhuisketen Auchan in het Franse Roncq – 4 (!) kilometer over de grens – trekken ze er massaal heen.

53 reacties

 • Emi Hergersberg

  2 jaar geleden
  Tank vullen, koffie met taart genieten... levensmiddelen inslaan , toiletartikelen en kastenvoeding kopen aan lagere BTW.... Betalen zonder veel aan te schuiven aan de kassa, en vooral géén stress op de baan, altijd vrije brede parkingsclaatsen. Ja, dat is winkelen over de Duitse grens :-)
 • Benny Deridder

  2 jaar geleden
  Iedereen wil zelf een eerlijk loon, maar wanneer er moet betaald worden maakt het niet uit of de producten aan eerlijke prijzen worden aangeboden. België is nu eenmaal een duur land voor arbeid, ook voor de werkgevers, ook die van de warenhuizen. Koop maar over de grens of via internet en maak je eigen economie kapot. Straks kan je niks meer om de hoek kopen.
 • Bob(Robert) Bruyland

  2 jaar geleden
  Ik verbruik 5€/100km,op de snelweg nog wat minder zelfs.Leers is 75km van bij mij of 7.5€ .Ik ben wel bang dat ze me aan de grens wat lichter gaan maken als ik een famiillie-packet meebreng.We zijn dan wel één groot EU maar voor de ene is dat wat groter dan voor de andere.
 • WILLIAM TAELMAN

  2 jaar geleden
  In Nederland is het goedkoop , ook om een huis te kopen en de auto wegen is er veel beter dan bij ons , en zij hebben geen begroting tekort zoals in België
 • Jan Heyvaerts

  2 jaar geleden
  1 keer gaan winkelen bij Auchan roncq. De paar producten die ik kort voordien bij mij om de hoek had gekocht waren bij Auchan twee tot drie keer duurder. Boskoop appels prijs X2 bijna Auchan en langoustines eveneens. In Brussel op de markt 10 euro per kilo, in Frankrijk 20 euro per kilo. Mijn keuze was snel gemaakt.
 1. Pakjesbezorger smijt dozen op straat: “Als je niet wil dat ik ermee gooi, moet je niks bestellen”
  ROTTERDAM
  18

  Pakjesbe­zor­ger smijt dozen op straat: “Als je niet wil dat ik ermee gooi, moet je niks bestellen”

  Scherven brengen geluk? Vast. Maar als je nét een nieuwe serviesset hebt besteld, stemt de werkwijze van deze pakjesbezorger je ongetwijfeld minder vrolijk. Op een filmpje van dinsdag is te zien hoe hij in de Nederlandse grootstad Rotterdam pakketjes uit zijn bestelwagen smijt én ze minutenlang op straat laat liggen. Op sociale media wordt gepikeerd gereageerd. De bezorger lijkt er wat laconieker mee om te gaan: “Als je niet wil dat ik ermee gooi, moet je niks bestellen.”
 1. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

 2. Nederlandse cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras
  Play

  Nederland­se cafébaas opent maand te vroeg én schenkt gratis drank op terras

Geld