reuters
Volledig scherm
© reuters

PROMOJAGERS SUPERTIP: Nutella is momenteel spotgoedkoop bij deze supermarkt

ConsumentWie koopjes wil doen, moet alert zijn. Dat blijkt alvast uit de supertip die de beheerder van de Facebookgroep Promojagers België deze week voor HLN.be selecteerde. In die groep delen de leden de strafste acties en promoties met elkaar. Deze week zat het in een klein hoekje. Want een van de Promojagers ontdekte dat je voor Nutella momenteel een slag kan slaan bij Albert Heijn.

24 reacties

 • Christine Laevers

  2 jaar geleden
  De choco uit mijn kindertijd bestaat al lang niet meer. De laatste pot Nutella heb ik weggegooid: geen smaak en niet te smeren. Al meer dan een jaar geleden. Ik denk dat ze er nu vlug van af willen.
 • Norbert Corten

  2 jaar geleden
  Ontbossing van het oerwoud om palmolie te produceren smakelijk eet maar veel Nutella.
 • wim rooyakkers

  2 jaar geleden
  Wat is promo?ga ik in Duitsland de supermarkt in dan zijn de prijzen nog veel lager.
 • Roel Corthals

  2 jaar geleden
  Ik las onlangs dat ondanks alles er zelfs geen glas wordt gebruikt voor de verpakking
 • Marie Jeanne Robert

  2 jaar geleden
  Nutella komt ook van een dia.die voor de.productie van deze smeerlapperij bos en dieren vernietigt. Dat soort producten moest men verbieden!
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 2. PROMOJAGERS SUPERTIP: op deze plek nét over de grens kan je nu tot helft van prijs besparen
  Consument

  PROMOJA­GERS SUPERTIP: op deze plek nét over de grens kan je nu tot helft van prijs besparen

  We schreven het eerder deze week al: één op de drie Belgen gaat regelmatig de grens over om te winkelen. Voeding en dranken kosten er gemiddeld immers 10 tot 12 procent minder. De leden van de Facebookgroep Promojagers België – die de strafste promo’s met elkaar delen – hebben dat als geen ander begrepen. Nu er bovendien een extra kortingsactie loopt bij warenhuisketen Auchan in het Franse Roncq – 4 (!) kilometer over de grens – trekken ze er massaal heen.

Geld