Enkele van de spullen die je kan kopen.
Volledig scherm
Enkele van de spullen die je kan kopen. © Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Na stunt tegen Messi en co: hier krijg je tot 95 procent korting op partysets en body’s van Club Brugge

Ze was groots, de prestatie die Club Brugge woensdagavond neerzette tegen het PSG van Lionel Messi. In de winkels van Euroshop kan je om dat te vieren onder meer partysets en body’s voor baby’s krijgen met een korting tot wel 95 procent. Beheerder Gunther Devisch van Promojagers België maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.

3 reacties

 • Geert Vande Walle

  1 maand geleden
  Er zijn zelfs bedrijven die kortingen van -50% geven, dan liever de normale prijs .
 • jan boden

  1 maand geleden
  Een toeter en een hoedje, mijn vrouw zal mij al zien komen. Mag daar zeker thuis niet mee binnen.
 • Michiel renne

  1 maand geleden
  Hele grappige Facebook groep, zeker een aanrader. Allemaal leden die als gekken kasticketjes posten van winkels waar ze allemaal ongezonde dingen, die ze helemaal niet nodig hadden, gekocht hebben voor zo weinig mogelijk geld. Terwijl die winkels er nog steeds heel goed aan verdienen en zo gratis reclame krijgen!
 1. Wat als belastingvoordeel op tweede verblijf verdwijnt? 9 veelgestelde vragen beantwoord
  PREMIUM

  Wat als belasting­voor­deel op tweede verblijf verdwijnt? 9 veelgestel­de vragen beantwoord

  Het ziet er sterk naar uit dat het belastingvoordeel bij de aankoop van een tweede verblijf of opbrengsteigendom volgend jaar op de schop gaat. Na de Hoge Raad voor Financiën en de groenen, tonen nu ook de socialisten en CD&V zich voorstander van een afschaffing van de gunstmaatregel waarvan honderdduizenden eigenaars gebruik maken. Dat zou de schatkist op termijn 100 miljoen euro opleveren. Wie dreigt hiervan de dupe te worden? Hoeveel belastingvermindering misloopt u dan? En komt er nu een nog grotere rush op tweede verblijven?
 2. Autosalon sputtert: een verhaal van ronkende motoren, sloten champagne en schaars geklede hostessen
  PREMIUM

  Autosalon sputtert: een verhaal van ronkende motoren, sloten champagne en schaars geklede hostessen

  Met ruim 500.000 bezoekers in 2020, de laatste editie van het ‘grote’ Autosalon, bleef de hoogmis van de automobiel het populairste evenement in ons land. Maar de bezoekersaantallen slinken al jaren en constructeurs haken af. Organisator Febiac twijfelt of er in januari 2022 wel een 99ste editie komt van de European Motor Show Brussels, zoals het Brusselse Autosalon officieel heet. Opkomst en ondergang van het autosalon: een verhaal van ronkende motoren, prinsen en koningen, sloten champagne en schaars geklede jongedames. “Al op de eerste dag van het salon waren twee mannen betrapt die met opengeritste broek in een van de modellen naar de Suzuki-babes zaten te loeren.”

Geld