Volledig scherm
© ShutterStock

PROMOJAGERS SUPERTIP: met deze ultieme gids vind je ontelbare kortingsbonnen

ConsumentWaar vinden jullie toch al die kortingsbonnen waarmee je koopjes kan doen? Dat is met kop en schouders de vaakst gestelde vraag in de Facebookgroep Promojagers België, waar leden de strafste promoties die ze tegenkomen met elkaar delen. “Veel mensen zien dat we overal kortingen krijgen dankzij bonnen en vragen zich af waar we die vandaan halen”, zegt beheerder Gunther Devisch. “Daarom, speciaal voor de lezers van HLN.be: onze ultieme kortingsbonnengids.”

15 reacties

 • Erwin Lambrechts

  1 jaar geleden
  Ik ga steeds voor promo naar DIRK in zundert jyust over de grens als daar promo is op echte Cecemel kost die daar 72 cent de liter dat heb ik hier nog nooit nergens gezien zelfs niet in Albert Heyn
 • Hilde Peeters

  1 jaar geleden
  Kortingsbonnen in de winkel als je er een wil hebben moet je al naast een vertegenwoordiger staan zetten die een promo dan mag je zeker zijn dat die bonnen een uur later allemaal verdwenen zijn.
 • Philomena Vanderweyen

  1 jaar geleden
  Lauren Van Eupen,ben het volledig met je eens ,deze morgen nog maar meegemaakt in de Carrefour van Herentals een product van min 50% niet verrekend aan de kassa een man net voor mij min 18 Euro niet verrekend deze twee fouten hadden de supermarkt 20 Euro opgeleverd zonder controle van ons,en dat bij slechts twee klanten.
 • Wannes Van De Velde

  1 jaar geleden
  En iedereen rijdt met de wagen naar al die winkels.De brandstof is natuurlijk gratis.
 • PETER VANDAELE

  1 jaar geleden
  Delhaize doet het niet slecht met 1 + 1 gratis promo, Of promo - 50%, deze week dunne lende , hofmeestersteak, gepelde biefstuk - 50% korting, dus voor een kleine 1,80 € heb je al een grote lekkere gepelde steak, lekker.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre

Geld