Volledig scherm
© Photo News

PROMOJAGERS SUPERTIP. MediaMarkt geeft fikse korting op bijna alles, óók Apple-producten: “Dit zie je bijna nooit”

MediaMarkt bestaat 18 jaar en geeft nog tot en met zondag 18 procent korting op bijna alles wat de keten aanbiedt. Óók op producten van Apple, zoals iPhones. “Dit zie je bijna nooit”, aldus Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse tip van maakt voor de lezers van HLN.

 1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
 2. PROMOJAGERS SUPERTIP. Mega World houdt stockverkoop: klanten getuigen hoe ze tot honderden euro’s korting kregen

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Mega World houdt stockver­koop: klanten getuigen hoe ze tot honderden euro’s korting kregen

  Wie met de korter wordende dagen al van Kerstmis begint te dromen, moet volgens de leden van de Facebookgroep Promojagers België zeker eens bij Mega World passeren. De discounter verkoopt de kerststock van Blokker België - de keten die het eerder dit jaar overnam - en dat betekent dat je er flink kan besparen. Hetzelfde geldt voor ander materiaal van het vroegere Blokker.
 3. 6 op de 10 Belgen gebruiken minder cash, coronapandemie versnelt trend

  6 op de 10 Belgen gebruiken minder cash, coronapan­de­mie versnelt trend

  Bijna zes op de tien Belgen zeggen in 2020 minder cash te gebruiken dan een jaar geleden en de helft is terughoudender om cash te gebruiken sinds het begin van de pandemie, zo blijkt uit een internationale studie van het Economisch Bureau van ING. "Het gebruik van contant geld zat al vóór 2020 in een dalende lijn en de coronapandemie lijkt die trend flink te hebben aangewakkerd", zegt ING donderdag in een persbericht. Cash blijft wel populair voor kleine uitgaven, als betaalmiddel in de zwarte economie en als spaarmiddel, klinkt het nog.

Geld