Volledig scherm
© Photo News

PROMOJAGERS SUPERTIP. MediaMarkt geeft fikse korting op bijna alles, óók Apple-producten: “Dit zie je bijna nooit”

MediaMarkt bestaat 18 jaar en geeft nog tot en met zondag 18 procent korting op bijna alles wat de keten aanbiedt. Óók op producten van Apple, zoals iPhones. “Dit zie je bijna nooit”, aldus Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse tip van maakt voor de lezers van HLN.

 1. Hoe coronaproof zijn farma-aandelen? “Beleggers rekenen zich best niet rijk”
  PREMIUM

  Hoe corona­proof zijn far­ma-aandelen? “Beleggers rekenen zich best niet rijk”

  Veel mensen denken dat farma-aandelen door de coronacrisis spectaculaire koersprestaties neerzetten en dat je er als belegger gouden zaken mee kan doen. Maar is het wel zo interessant om daarin te investeren? Danny Van Quaethem, aandelenspecialist binnen het team van onze geldexpert Geert Noels, waarschuwt dat het niet zo rechttoe rechtaan is. “Veel speculanten kunnen bedrogen uitkomen.” Wie lijken dan de winnaars en de verliezers te worden?
 2. Reportagemakers vinden asbest in make-up Hema: “Niet waar, wij zijn Hema en nemen geen risico”

  Reportage­ma­kers vinden asbest in make-up Hema: “Niet waar, wij zijn Hema en nemen geen risico”

  Onderzoek van het Nederlandse actualiteitenprogramma ‘EenVandaag’ uit 2019 heeft asbest aangetoond in make-upproducten van Hema en parfumerieketen Douglas. Onafhankelijke laboratoria hebben sporen van de potentieel kankerverwekkende stof gevonden. Hema en Douglas lieten de cosmetica zelf testen en ontkennen dat hun producten het gevaarlijke mineraal bevatten. “Niet waar! Wij zijn Hema en nemen geen risico.”

Geld