Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Kruidvat geeft wasmiddel weg voor prikje en je kan nog combineren met bonnen: “1 euro betaald in plaats van 37,90 euro"

Wie wasmiddel nodig heeft, rept zich volgens Promojagers België best naar winkelketen Kruidvat. Voor vier verpakkingen Dreft, Ariel en Lenor betaal je momenteel maar 10 euro en je krijgt er nog een gratis plooibak bovenop. “Je kan de actie zelfs combineren met kortingsbonnen van Zin in Meer. Daardoor betaalden onze leden maar een fractie meer van de totale prijs”, aldus Gunther Devisch, die er deze week zijn supertip van maakt voor de lezers van HLN.

10 reacties

 • Lisa Carpentier

  1 maand geleden
  Als dat nu een verpakking van Dreft of Ariel is, dan is dat toch wel degelijk dat merk zeker. Of dat nu verkocht wordt bij Kruidvat, Delhaize, Carrefour... Dat is toch overal hetzelfde. Trouwens, ik moet geen pods hebben, dat plastiek blijft tussen de deur van de wasmachine zitten, en het is slecht voor het milieu.
 • Rita De Swaef

  1 maand geleden
  Proficiat, resultaat zal zijn dat andere mensen geen kans meer hebben om nog iets in promotie te kopen. Kruidvat zou beter het aantal stuls beperken zodat iedereen kan meegenieten!
 • Vico Bruyninckx

  1 maand geleden
  Mensen die denken dat de merkproducten die verkocht worden, niet hetzelfde zijn als die van bij de Carrefour zijn fantasisten en meestal die hun te goed vinden voor zo'n winkel. Deze producten hebben identiek dezelfde werking, inhoud, sterkte. De mogelijkheden tot aanbiedingen hangt af van afspraken fabricant en verdeler of verdeler en winkel
 • Alexa Grieken

  1 maand geleden
  Dit zijn dus de producten die ariel en anderen niet kunnen verkopen omdat ze niet hetzelfde zijn. Zijn niet zoals de echte merkproducten, niet dezelfde werking en in veel gevallen slecht voor het milieu en de gezondheid. Dit kan je terugvinden als je degelijk onderzoek doet. Al die mensen juichen terwijl ze opgelicht worden.
 • marie-rose van der haeghen

  1 maand geleden
  Bij carrefour acties krijg je dit soort dingen volledig gratis , terugbetaald in punten .

Geld