Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Kruidvat geeft tot 75 procent korting en deelt gratis producten uit: “Ik betaalde maar 6,22 euro. Er ging 93,86 euro af!”

De leden van Promojagers België - die de strafste koopjes met elkaar delen - reppen zich dezer dagen en masse naar kruideniersketen Kruidvat. Je krijgt er 75 procent korting op een hele reeks artikelen met een gele sticker en er zijn zelfs gratis pods van Dash te scoren. Dat doet de rekening aan de kassa bij sommigen drastisch omlaag gaan. 

16 reacties

 • Joris Lemmens

  1 jaar geleden
  Bij je favoriete merk blijven en dat dan kopen als dat in promotie staat...zo bespaar je. Producten kopen enkel omdat ze in promo staan maar die je anders niet zou gebruiken/kopen... da's geld buitensmijten aan zaken die je eigenlijk niet wilt. Promojager zijn wordt op die manier op de spits gedreven zodat er van besparen geen sprake meer is.
 • Hilde Janssens

  1 jaar geleden
  Johanna Ruiter: de vitaminen die je bij Kruidvat of andere koopt zijn weinig opneembaar. Niettegenstaande wat je las. Grote merken? Je betaalt veel voor niks. Wil je echt goede vitaminen die je lichaam echt opneemt? Google en betaal wat meer! Een heel goede créme? Gewoon zonnecréme met een hoge factor.
 • charles messiaen

  1 jaar geleden
  Iedereen onderschat kruidvat.
 • luc rombauts

  1 jaar geleden
  75% voor een hoop nuttelozen brol, neen dank u.
 • Dorien Van Cauter

  1 jaar geleden
  Wat ik mij soms echt afvraag van deze mensen die dit allemaal kopen. Hebben die dat ook effectief allemaal nodig. Goed voor als je dat nodig hebt maar als je gewoon koopt omdat het goedkoop is en dan maandenlang in je kast te laten liggen dan is dat zonde van de koop.