Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP: Kortingen en gratis producten dankzij nieuwe digitale klantenkaart

ConsumentWarenhuisketen Lidl lanceert een digitale klantenkaart en dat is de leden van de Facebookgroep Promojagers België (die de strafste promotieacties met elkaar delen) niet ontgaan. Beheerder Gunther Devisch testte ze meteen uit en scoorde gelijk kortingen en gratis producten. “Het is het gespreksonderwerp bij uitstek in onze community”, zegt hij.

3 reacties

 • Mark Gysen

  3 jaar geleden
  RECLAME LIDL : download lidl plus en bespaar tot 10 € per week Dit is echter alleen mogelijk met moderne GSM en zo worden velen uitgesloten Hierbij mijn reactie aan Lidl Vermits mijn echtgenote een Android versie 4.2.2 heeft op haar GSM kan zij LIDL PLUS niet laden en kan zij geen gebruik maken van de kortingen. Ook mijn schoonouders en vele anderen(meestal oudere) mensen die niet over een smartphone beschikken kunnen dit niet
 • anne heimes

  3 jaar geleden
  Pangasius ,beurk ,de slechtste vis die er is .
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Super inhaalbeweging op gebied van klantenbinding !!!
 1. PROMOJAGERS SUPERTIP: met deze ultieme gids vind je ontelbare kortingsbonnen
  Consument

  PROMOJA­GERS SUPERTIP: met deze ultieme gids vind je ontelbare kortings­bon­nen

  Waar vinden jullie toch al die kortingsbonnen waarmee je koopjes kan doen? Dat is met kop en schouders de vaakst gestelde vraag in de Facebookgroep Promojagers België, waar leden de strafste promoties die ze tegenkomen met elkaar delen. “Veel mensen zien dat we overal kortingen krijgen dankzij bonnen en vragen zich af waar we die vandaan halen”, zegt beheerder Gunther Devisch. “Daarom, speciaal voor de lezers van HLN.be: onze ultieme kortingsbonnengids.”