Photo News
Volledig scherm
© Photo News

PROMOJAGERS SUPERTIP. In deze frituren kan je tot en met zondag gratis pak friet met mayonaise krijgen

Nog tot en met zondag kan je in een hele reeks frituren in Vlaanderen een gratis pak friet met mayonaise scoren. De leden van Promojagers België laten het zich geen twee keer zeggen en maken er meteen hun supertip van voor de lezers van HLN.

4 reacties

 • Patrick Verbelen

  1 maand geleden
  Het enige dat werkt op www.fritkotactie is het registreren, m.a.w. je persoonlijke gegevens doorgeven, zodat ze je nadien kunnen spammen met allerlei reclame.
 • Fred De Meulemeester

  2 maanden geleden
  Een kartonnetje vd frikadel gevuld met 10 frieten...ik koop liever voor €2 frieten dan
 • jean witse

  2 maanden geleden
  De frietkoten zijn goudmijnen geworden sinds coronavirus.Frietconsumptie in Belgie gestegen met 80 procent ! Patatten boeren hebben hun produktie moeten opdrijven. De frietpatat is het produkt van de toekomst.
 • mike vanginderen

  2 maanden geleden
  Ik had dat ook ooit eens gewonnen.Een gratis pak friet, in Machelen bij Diegem kreeg in de participerende frituur de afval van het afbaksel.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

Geld