Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Hunkemöller organiseert outlet voor lingerie: “47 (!) stuks voor 123 euro”

Lingeriewinkelketen Hunkemöller organiseert deze week een outlet in congrescentrum Antwerp Expo en volgens de leden van Promojagers België is het meer dan de moeite om eens langs te gaan. Ze delen op Facebook de indrukwekkendste koopjes die ze deden. 

5 reacties

 • Stefanie van Dijk

  3 maanden geleden
  Waar zit het voordeel als je er eerst 2u voor moet gaan rijden en helemaal geen nieuwe BH nodig hebt? Promojagers is leuk verzonnen maar het is vooral voor hamsters
 • Maria Bruyninckx

  4 maanden geleden
  Waar zit de winst als je daarvoor zo ver moet gaan
 • Amber Habex

  4 maanden geleden
  Pas op, je moet je maat wel kennen! Heb 10 stuks voor 35€ gevonden, de bh's zijn duurder dan de swimwear dus pas goed op. Heel mooie collectie maar je moet bereid zijn te zoeken tussen duizende bh's (I'm not kidding) naar jouw smaak en maat.
 • Mark Peeters

  4 maanden geleden
  En volgende week overal op 2de hands sites te koop net als de H&M jassen
 • Katrien Szulc

  4 maanden geleden
  Brol! BH's die niet elke vrouw passen.
 1. Patricia en Pieter ruilden hun auto in voor een elektrische bakfiets: “We kregen er 1.000 euro bovenop én besparen op kosten en brandstof”
  PREMIUM

  Patricia en Pieter ruilden hun auto in voor een elektri­sche bakfiets: “We kregen er 1.000 euro bovenop én besparen op kosten en brandstof”

  Wat begon als een grap, is nu een dienst die klanten naar waarde schatten: Fietsen Wildiers neemt je auto over als je er een fiets koopt. Het is niet het enige verkoopsargument dat de fietsenwinkelketen aan de autobranche ontleende. Klant Patricia getuigt, marketing manager Jan Van Rooy licht de voordelen toe. “We denken dat hoe langer hoe meer dure tweede wagens door een fiets zullen worden vervangen. Zeker als fietsleasing ook voor ambtenaren mogelijk wordt.”
 2. Test Aankoop dient klacht in wegens verplichte verzekeringen bij aankoop Apple-producten bij Switch: “Tot 200 euro per maand”
  Play
  Apple
  34

  Test Aankoop dient klacht in wegens verplichte verzekerin­gen bij aankoop Ap­ple-producten bij Switch: “Tot 200 euro per maand”

  Test Aankoop heeft een klacht ingediend bij de Economische Inspectie en de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) tegen de bedrijven Switch en SFAM. De consumentenorganisatie ontving sinds september 2020 al 466 klachten over het gedwongen sluiten van bepaalde contracten na aankoop van een Apple-product. Dat meldt Test Aankoop dinsdag.