Volledig scherm
© ShutterStock

PROMOJAGERS SUPERTIP: hier krijg je Nordmann-kerstboom, friteuse én teppanyaki voor maar 74,99 euro (dat is met 200 euro (!) korting)

ConsumentDe feestdagen beginnen in zicht te komen en de leden van de Facebookgroep Promojagers België – die de strafste promoacties met elkaar delen – zijn al volop aan het denken over hun kerstboom en hun eindejaarsgeschenken. Waar ze volgens beheerder Gunther Devisch niet over uitgesproken raken? Het Kerstpakket van doe-het-zelfzaak Hubo.

 1. PROMOJAGERS SUPERTIP: met deze ultieme gids vind je ontelbare kortingsbonnen
  Consument

  PROMOJA­GERS SUPERTIP: met deze ultieme gids vind je ontelbare kortings­bon­nen

  Waar vinden jullie toch al die kortingsbonnen waarmee je koopjes kan doen? Dat is met kop en schouders de vaakst gestelde vraag in de Facebookgroep Promojagers België, waar leden de strafste promoties die ze tegenkomen met elkaar delen. “Veel mensen zien dat we overal kortingen krijgen dankzij bonnen en vragen zich af waar we die vandaan halen”, zegt beheerder Gunther Devisch. “Daarom, speciaal voor de lezers van HLN.be: onze ultieme kortingsbonnengids.”
 2. Slimme thermostaat kan energieverbruik op kantoor met 40 procent terugdringen. Ook handig voor thuis?
  Energie

  Slimme thermo­staat kan energiever­bruik op kantoor met 40 procent terugdrin­gen. Ook handig voor thuis?

  Topondernemers als Piet Colruyt en Thomas Leysen investeren in de Brusselse start-up DeltaQ. Ze zetten daarmee in op slimme kantoorthermostaten die de verwarming afstemmen op de weersomstandigheden. Die techniek zou het energieverbruik met maar liefst veertig procent terugdringen. Mijnenergie.be ziet ook privé mogelijkheden voor fikse besparingen dankzij slimme thermostaten.

Geld