Photo News
Volledig scherm
© Photo News

PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier koop je twee bakken Jupiler voor nog geen 20 euro: “Sla maar je voorraad in”

De leden van Promojagers België lopen deze week storm voor een promotie rond Jupiler. Bij Albert Heijn is er een actie waardoor je twee bakken kan kopen voor maar 20 euro. Colruyt doet er zelfs nog een schepje bovenop. “Sla maar je voorraad in”, klinkt het overtuigd.

7 reacties

 • Karel Van Beeck

  5 maanden geleden
  Ze doen precies of 20€ voor 2 bakken Jupiler goedkoop is. In oude Belgische Franken is dat 400fr.voor een bak. Weinig he’
 • DIRK VAN DESSEL

  5 maanden geleden
  Santé !
 • peter maas

  5 maanden geleden
  Prrobleem bij de AH is dat véél aanbiedingen niet voorradig zijn,maar dat is al sinds die winkels hier voet aan de grond hebben gezet en zelf doen ze hier niets aan..
 • Karel Van Beeck

  5 maanden geleden
  Heb eerder 2 bakken Grolsch-pils gekocht bij AH. 15€ voor 2 bakken met 16 flesjes van 45cl. Een liter pils per bak meer dan in een bak Jupiler. Dat is pas reklame. Ook Maes Pils nu bij Colruyt voor een goede 6,5€.
 • Geert Vande Walle

  5 maanden geleden
  De bak, de flessen en het werk kosten VEEL meer dan dat sop .
 1. Meesterlijke mascara’s voor onder de kerstboom: beautyredactrice Sophie vergelijkt dure en goedkope exemplaren. “Nieuwe favoriet? Gevonden”
  PREMIUM

  Meesterlij­ke mascara’s voor onder de kerstboom: beautyre­dac­tri­ce Sophie vergelijkt dure en goedkope exemplaren. “Nieuwe favoriet? Gevonden”

  Mascara is een vaste waarde in het toilettasje van veel vrouwen: het geeft zelfs de meest vermoeide ogen een frisse blik. Dat maakt het een schot in de roos als kerstgeschenk voor zus, mama, vriendin of lief. Maar de ene mascara is de andere niet. Welk exemplaar geeft nu het beste effect, en is duur per se beter? Beautyredactrice Sophie onderwierp 9 mascara’s aan een kritische test, van het koopje van 1,39 euro tot de luxevariant van 48,90 euro, en laat ons weten (met) dewelke je het best uitpakt.