Facebook
Volledig scherm
© Facebook

PROMOJAGERS SUPERTIP: hier kan je nu bier en cola kopen aan spotprijs en mensen stoppen hun hele auto vol

ConsumentDe kleine lettertjes zijn belangrijk. Dat is iets wat de leden van de Facebookgroep Promojagers België goed weten. Zij delen de meest indrukwekkende promoacties en kortingen met elkaar en deze week raadt beheerder Gunther Devisch iedereen aan om naar Colruyt te trekken voor een voorraad cola en bier. “Iedereen spreekt erover en je kan er véél mee besparen”, benadrukt hij.

54 reacties

 • Dirk Vregels

  2 jaar geleden
  Dus op een volle winkelkar van 200 euro doen ze 6 euro winst, terwijl je voor diezelfde boodschappen over de grens 110 euro kwijt bent.
 • Eric Grosemans

  2 jaar geleden
  Zelfs met brandstofverbruik doe ik er een goede zaak aan om in aken te gaan winkelen. Voor 4 euro kan ik 100 km rijden, heen en terug naar Aken kost mij 8 euro, die heb ik er zo terug uit.
 • Dirk Vregels

  2 jaar geleden
  In een winkelkar zitten doorgaans tussen de 25 à 40 verschillende artikelen en als er daar 1 of 2 van in promo zijn dan is je eindafrekening misschien 0,2 % lager. Die diezelfde boodschappen over de grens en je rekening gaat minimaal 32% lager zijn. Dus een "grensboodschapper" is slimmer dan de "promojager".
 • Piet Vanderhaagt

  2 jaar geleden
  Zo ken ik er wel meer, maar om die paar euro uit te sparen en dolgelukkig te zijn, hebben ze een veelvoud van die paar euro aan brandstof verbruikt om daar op die plaats goedkoper aan te kunnen kopen... Wat is dan hun winst ?....
 • Lieven Roels

  2 jaar geleden
  vorig weekend naar luxemburg geweest en sigaretten en wat sterke drank meegebracht en aja ook bakkie volgedaan diesel aan 1.10E per liter. Vorige donderdag autoke volgeschouwd met drank van auchan in Frankrijk. Ik heb veel uitgespaard zulle. Tzijn in Belgie allemaal taksen en die politiekers zien het niet in. Met zo een wedde dat ze hebben ge zou het voor minder voelen
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

Geld