Promojagers Celien kocht de plant rechts voor 12 euro.
Volledig scherm
Promojagers Celien kocht de plant rechts voor 12 euro. © Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Grote uitverkoop van planten bij IKEA: “Iedereen die daar was, had planten vast”

Morgen worden de nieuwe coronamaatregelen van kracht en dat zullen ze ook bij IKEA voelen. Je zal er een maand lang alleen kunnen winkelen op afspraak en er mogen nog maximaal vijftig klanten tegelijk naar binnen. Vandaag houdt de bekende meubelzaak nog snel een uitverkoop van planten. En dat is de leden van de Facebookgroep Promojagers België niet ontgaan.

7 reacties

 • DIRK SPRANGERS

  4 weken geleden
  Men doet hier een beetje lacherig over die planten. Wel ik heb bv die palm (al 7-8 jaar) ,en die is ondertussen 4-5 keer zo breed en 1,5 meter hoog.staat hier schitterend te pronken.
 • Gert Veer

  4 weken geleden
  Noemen ze dat ook "planten" wat Ikea verkoopt? Komaan zeg, het valt op dat die "promojagers" zich enkel baseren op de korting zonder zich af te vragen of een actie zelfs mét korting wel een goeie deal is.
 • Hilkens Björn

  4 weken geleden
  12 euro voor een plant en morgen hangt ze misschien al halfstok. Die 'promojagers' laten meestal mensen dingen kopen die ze eigenlijk niet nodig hebben, dus extra uitgaven en dus niks promo. Ik koop mijn planten wel in een echt tuincentrum en niet in een meubelwinkel.
 • Severine Cap

  4 weken geleden
  @ Linda, mijn huis staat ook vol, orchideeën en zelfs een kleine bonsai sinds kort. Ik heb ook buiten veel planten en kruiden. En groene vingers blijkbaar, dat is best tof, planten zijn mooi in gezond inderdaad!
 • Georges Vermeiren

  4 weken geleden
  Heel belangrijk ! essentiële verplaatsing !
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen

Geld