Kortingen bij Lidl.
Volledig scherm
Kortingen bij Lidl. © Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Fikse kortingen bij Lidl na dagenlange staking: “Hele kar voor 5,70 euro”

De leden van Promojagers België gaan dezer dagen massaal winkelen bij Lidl. “Daar zijn nu extra veel producten in prijs verlaagd omdat ze dicht bij de vervaldatum zitten”, zegt beheerder Gunther Devisch. “We vermoeden dat de staking van afgelopen week er voor iets tussen zit.” 

6 reacties

 • Peter Bouhuijs

  1 maand geleden
  Beste Lidl, als je het voedsel dan toch zo goed als gratis weggeeft, doe dat dan ook écht en laat het ophalen door de voedselbanken. Dan gaat het naar mensen die het echt niet kunnen betalen.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  1 maand geleden
  Mijn vrouw kocht er een grote abrikozentaart voor 0,5 euro. Er mankeerde niks aan en we hebben ze smakelijk opgegeten. Ik heb zeker geen buikpijn en ik ben nog gezond en wel. Er wordt veel te gemakkelijk voedsel weg gegooid al moet men natuurlijk goed uitkijken.
 • raf peeters

  1 maand geleden
  @Pascal de groote ,als een geslacht dier een dag hangt "versterven" zoals je 't noemt is het klaar om te kleinen en in de diepvries te steken.Zelf nooit geslacht thuis zeker(toen het nog toegelaten was)Smakelijk maar zeer zeker hangt vlees geen "jaren" in slacht-huis.Miscchien moet je maar eens een slachthuis bezoeken voor je spreekt of liever kritiek wil geven waar je niks van afweet.
 • pascal de groote

  1 maand geleden
  Lol dag na slachten vlees moet "(ver)sterven", in de slachthuizen hangt het er meestal zelfs jaren. Smakelijk.
 • raf peeters

  1 maand geleden
  Volle kar?.Niet met 11 plastiek bakjes,hoogstens de bodem met waar dat op dag na niet vervallen zijn,nee http://dank.Ga wel vlees halen direct in slachthuis(zonder slager of super-markt) , verser kan je 't niet hebben(dag na slachten)en bovendien zonder die 11 plastiek-verpakkingen.

Geld