RV
Volledig scherm
© RV

PROMOJAGERS SUPERTIP. Enkel vandaag nog 1+1 gratis-actie op keukenapparatuur van Moulinex

Op de valreep nog extra keukenondersteuning nodig voor het feestmaal van vanavond? Supermarktketen Carrefour pakt uit met een interessante aanbieding op Moulinex keukenapparatuur. De leden van Promojagers België zijn alvast enthousiast over de 1+1 gratis-actie. Beheerder Gunther Devisch maakt er dan ook zijn supertip van de week van. 

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. 445.000 euro voor een huis in Leuven: huizenprijzen in provinciehoofdsteden stijgen forser dan die van appartementen. Check hier de prijzen
  68

  445.000 euro voor een huis in Leuven: huizenprij­zen in provincie­hoofd­ste­den stijgen forser dan die van appartemen­ten. Check hier de prijzen

  Een huis kopen in de Vlaamse provinciehoofdsteden werd vorig jaar gemiddeld 8,4 procent duurder, terwijl de prijs voor een appartement steeg met gemiddeld 6,2 procent. Dat blijkt uit de Notarisbarometer van de Federatie van het Notariaat (Fednot) over vastgoed in Antwerpen, Brugge, Gent, Hasselt en Leuven. In 2020 bedroeg de gemiddelde prijsstijging voor een huis er nog 6,8 procent en voor een appartement 7,5 procent.
 3. De beste kerstcadeaus voor de hobbykok, sportfanaat en creatieveling
  HLN Shop

  De beste kerstca­deaus voor de hobbykok, sportfa­naat en creatieve­ling

  Moet je nog aan je cadeaujacht beginnen en laat je inspiratie je in de steek? Geen zorgen, HLN Shop ging op zoek naar de leukste kerstgeschenken op maat van elke persoonlijkheid. Of je nu wilt uitpakken met een verrassend kerstcadeau voor een hobbykok, sportfanaat of creatieveling, of liever op veilig speelt met een pakje waarmee je altijd scoort: deze cadeaus zullen gegarandeerd op welgemeende oohs en aahs onthaald worden.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.