Volledig scherm
© ShutterStock

PROMOJAGERS SUPERTIP: Deze verwenboxen voor Valentijn kosten maar een prikje (en er zijn er ook voor honden en katten!)

ConsumentHet is valentijn en wie nog een last minute cadeautje zoekt voor een geliefde, kan volgens de leden van Facebookgroep Promojagers België – die de strafste promoties met elkaar delen – best een kijkje nemen op Mijnbox.be. Je vindt er leuke verwenpakketten voor hem en haar, voor amper een kwart van de werkelijke prijs. Ook je hond en je kat worden niet vergeten!

 1. “Met donkere kledij ben je pas zichtbaar op 20 meter, dan kan een auto onmogelijk op tijd stoppen”: verkeersex­pert legt uit hoe je veilig op pad gaat
  PREMIUM

  “Met donkere kledij ben je pas zichtbaar op 20 meter, dan kan een auto onmogelijk op tijd stoppen”: verkeersex­pert legt uit hoe je veilig op pad gaat

  De dagen winnen aan donkere uren. Het aantal ongevallen met zwakke weggebruikers stijgt traditioneel jaarlijks in deze periode. Om veilig te kunnen blijven fietsen, joggen en wandelen is het belangrijk om jezelf van kop tot teen en van stuur tot zadel zo zichtbaar mogelijk te maken. Hoe kun je dat het best doen? Wat is verplicht? En welke trendy alternatieven zijn er voor de schoolgaande jeugd die het niet zo op fluohesjes heeft begrepen? Werner De Dobbeleer van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) wijst de weg.
 1. PROMOJAGERS SUPERTIP: met deze ultieme gids vind je ontelbare kortingsbonnen
  Consument

  PROMOJA­GERS SUPERTIP: met deze ultieme gids vind je ontelbare kortings­bon­nen

  Waar vinden jullie toch al die kortingsbonnen waarmee je koopjes kan doen? Dat is met kop en schouders de vaakst gestelde vraag in de Facebookgroep Promojagers België, waar leden de strafste promoties die ze tegenkomen met elkaar delen. “Veel mensen zien dat we overal kortingen krijgen dankzij bonnen en vragen zich af waar we die vandaan halen”, zegt beheerder Gunther Devisch. “Daarom, speciaal voor de lezers van HLN.be: onze ultieme kortingsbonnengids.”
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

Geld