Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Deze keten geeft 40 procent korting op speelgoed en betaalt reeks producten 100 procent terug

Het is nooit te vroeg om een koopje te doen en daarom zijn de leden van Promojagers België nu al volop bezig met de feestdagen. Bij Hyper Carrefour krijg je nu 40 procent korting op speelgoed en wordt een reeks producten 100 procent terugbetaald.

3 reacties

 • Rudy Verleene

  1 jaar geleden
  Ik heb in Korbeek Lo in de Carrefour mooie grote stukken playmobil en Lego kunnen kopen aan 40% korting, zalig voor de kinderen, kan je iets extra doen
 • Mark Peeters

  1 jaar geleden
  Kopen om te kopen, ik heb monopoly gekocht voor 2,5€ in kringloop
 • Franky Vansteelandt

  1 jaar geleden
  Als je ziet dat die Urbanusproducten 75 en de rest tot 100 procent terug betaald worden weet je al genoeg. Dat betekend dat die warenhuizen er voor tot 1500 procent winst maakten op die producten. Daarbij, 70 euro voor wat plastieken blokjes en speelgoed die massaal in mallen gemaakt worden is er dik over. Plus dan nog de rechten om er een Plop, Samson of Simpson op te drukken. Ik weet het nog goed genoeg : Ik wil een boekentas met bv Gert op voor 100 euro terwijl dezelfde blanco 12 euro kostte.
 1. Meer dan 1.000 ongevallen met een e-step vorig jaar: deze verzekeringen dekken je in
  Spaargids.be

  Meer dan 1.000 ongevallen met een e-step vorig jaar: deze verzekerin­gen dekken je in

  De e-step is haast niet meer uit het stadsbeeld weg te denken. Hoewel de wendbare tweewielers bijdragen tot de mobiliteit, brengen ze ook bepaalde risico’s met zich mee. Vorig jaar werden er meer dan 1.000 ongevallen met een e-step geregistreerd. Verkeersinstituut Vias denkt dat het reële aantal zelfs hoger ligt. Spaargids.be zoekt uit welke verzekeringen je bij een ongeval met een elektrische step kan aanspreken.