Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Deze keten geeft 40 procent korting op speelgoed en betaalt reeks producten 100 procent terug

Het is nooit te vroeg om een koopje te doen en daarom zijn de leden van Promojagers België nu al volop bezig met de feestdagen. Bij Hyper Carrefour krijg je nu 40 procent korting op speelgoed en wordt een reeks producten 100 procent terugbetaald.

3 reacties

 • Rudy Verleene

  4 weken geleden
  Ik heb in Korbeek Lo in de Carrefour mooie grote stukken playmobil en Lego kunnen kopen aan 40% korting, zalig voor de kinderen, kan je iets extra doen
 • Mark Peeters

  1 maand geleden
  Kopen om te kopen, ik heb monopoly gekocht voor 2,5€ in kringloop
 • Franky Vansteelandt

  1 maand geleden
  Als je ziet dat die Urbanusproducten 75 en de rest tot 100 procent terug betaald worden weet je al genoeg. Dat betekend dat die warenhuizen er voor tot 1500 procent winst maakten op die producten. Daarbij, 70 euro voor wat plastieken blokjes en speelgoed die massaal in mallen gemaakt worden is er dik over. Plus dan nog de rechten om er een Plop, Samson of Simpson op te drukken. Ik weet het nog goed genoeg : Ik wil een boekentas met bv Gert op voor 100 euro terwijl dezelfde blanco 12 euro kostte.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?

Geld