ANP
Volledig scherm
© ANP

PROMOJAGERS SUPERTIP. Bol.com houdt zevendaagse: “Kortingen zijn indrukwekkend”

Webwinkel Bol.com organiseert een zevendaagse waarbij je op een hele reeks producten fikse kortingen kan scoren, van wasmiddelen en keukentoestellen tot speelgoed en elektronica. De leden van de Facebookgroep Promojagers België raken er niet over uitgepraat en beheerder Gunther Devisch maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.

10 reacties

 • Farid Azuzzi

  3 weken geleden
  is het moment !
 • Erwin De Meyer

  3 weken geleden
  Kopen omdat er kortingen zijn , niet omdat je het nodig hebt. Absurd !
 • Jozef Vermeulen

  3 weken geleden
  De artikelen waar korting op staan, zijn duurder dan een maand geleden, dat doet Bol elk jaar.
 • Thierry Vansweevelt

  3 weken geleden
  Ik zeg altijd, is het met korting, dan scheelt er iets aan. Ooit wasmiddel bij bol gekocht met hoge korting en de flessen lekten.
 • Ronny Van de Wal

  3 weken geleden
  Leuk.En die artikelen worden dan geleverd door Post NL die vervolgens niet aanbellen bij je waarna je naar een afhaalpunt moet gaan dat meer gesloten is dan open.
 1. Eneco wil gaskraan dichtdraaien: hoeveel meer of minder zal je betalen?
  Energie

  Eneco wil gaskraan dichtdraai­en: hoeveel meer of minder zal je betalen?

  Energiebedrijf Eneco wil tegen 2035 klimaatneutraal zijn. Daarom plannen ze hun gascentrales te sluiten, geen cv-ketels meer te verkopen en hernieuwbare energie te stimuleren. Daarin ziet het energiebedrijf ook een belangrijke rol voor de overheid. De heffingen en belastingen op de stroomfactuur wegen volgens hen te hard door, terwijl we in vergelijking met onze buurlanden net weinig lasten betalen voor ons aardgasverbruik. Mijnenergie.be zocht uit wat er verandert als we meer bijkomende kosten zouden betalen voor aardgas dan voor elektriciteit.

Geld