Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Bij deze keten profiteer je nu van ‘4 halen, 1 betalen’-actie

Wie geld wil uitsparen, rept zich volgens de leden van Promojagers België best zo snel mogelijk naar winkelketen Kruidvat. Daar loopt een actie ‘4 halen, 1 betalen’. En dat is nog niet alles: je kan er ook een volledige jaarvoorraad vaatwastabletten kopen voor een prikje.

13 reacties

 • nicole desseyn

  4 dagen geleden
  Bij Kruidvat zijn de promo’s heel weinig aanwezig of niet bijAH was alles aanwezig zelfs gisteren nog
 • Hilde Peeters

  5 dagen geleden
  Ik vraag me af wat ze met al die voorraden doen die producten staan om de zoveel weken in promo.ze verkopen ze en dat zijn de mensen die hele boekjes kortingen meenemen zodat niemand er van kan genieten alleen zij en die ze niet verkopen of ruilen en gebruiken belanden in de vuilbak.
 • Ines HUBERT

  5 dagen geleden
  Koop verzorgingsproducten in Duitsland : de Balnea lijn van DM drogisterij is van heel goede kwaliteit en basic shampoo kost ronde de 40cent (!), ik vertrouwde het ook eerst niet zo goedkoop maar alle producten van Balnea zijn echt goed en fantastisch geprijst ! Je hoeft nooit op kortingen te wachten...een tripje over de grens (als dat terug mag) meer dan waard !
 • Jaak Casteleyn

  5 dagen geleden
  In een zaak die in Chinese handen is koop ik niks.
 • Jan Baroen

  5 dagen geleden
  Direct uitgeput. Als men vraagt waar bepaalde producten staan, dan krijg je het antwoord: als het er niet staat, dan hebben we het niet meer! Voor de rest, wordt je aan je lot overgelaten. Geen aanduiding dat het uitverkocht is, geen bon om het op een later tijdstip te kopen. Deze acties zijn enkel lokmiddelen om klanten in de winkel binnen te krijgen.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie

Geld