Bij Colruyt krijg je extra korting als je zes flessen koopt.
Volledig scherm
Bij Colruyt krijg je extra korting als je zes flessen koopt. © Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP: aperitief Martini te koop aan dumpingprijzen

ConsumentWie nog op zoek is naar de aperitief voor de feestdagen, kan momenteel gouden zaakjes doen: Martini is zowel bij Colruyt als Albert Heijn te koop aan dumpingprijzen.

5 reacties

 • Evy Sohier

  2 jaar geleden
  Promo's op legale drugs (want dat is alcohol) zouden verboden moeten worden!
 • philippe verlinden

  2 jaar geleden
  Laten jullie Paul weten dat men in supermarkten werkt met een winstmarge van slechts 3%. Ik weet niet of dit zo gigantisch i. In de horeca is dit bvb 270 %(factor 2.7). Iedereen mag hier blijkbaar maar wat onzin posten waar men niets van af weet.
 • paul van gele

  2 jaar geleden
  Daar aan kan je zien wat voor gigantische winsten ze maken op wat je koopt. Want verkopen met verlies mag niet van de grondwet.
 • Gerrit Versteele

  2 jaar geleden
  Ik koop geen Martini omdat er "Martini" op staat, integendeel zelfs. Andere, Martini-achtige dranken zijn even goed en kosten nog altijd minder dan die zogezegde superpromoties. Idem met champagne: het is niet omdat er "Champagne" op staat dat het een kwaliteitsproduct is, andere bubbels zijn soms even goed en stukken voordeliger. Wie topmerken koopt betaalt er de reclame bij die moet gevoerd worden om ze verkocht te krijgen.
 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 jaar geleden
  Ik vraag me af wat de productieprijs van zo een fles eigenlijk is. Diegenen die ze verkopen moeten er nog voldoende aan verdienen. Eigenlijk is deze brol niet veel meer waard dan de kostprijs van de fles.

Geld