Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. “Amper 10 euro voor bak Jupiler (33cl) en je krijgt er gratis EK-gadgets bij”

Het EK voetbal is in aantocht en dat zullen we geweten hebben. Bij enkele supermarktketens kan je voor amper 10 euro een bak Jupiler kopen (33cl) en je krijgt er nog gratis EK-gadgets bij. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er deze week zijn supertip van voor de lezers van HLN.

32 reacties

 • gwenn bohmer

  2 weken geleden
  Wij hebben jupiler gekocht aan 6,70 per bak van 25x33cl. Promotie ook gezien via promojagers. Bij collect en go was het 3bakken voor 30€ en daarop nog eens 33%. Promotie is wel aangepast.
 • Bart Timperman

  2 weken geleden
  Een pakje tabak is gestegen tot 12€, nu kan je een bak bier goedkoper kopen. Beide zijn getolereerde harddrugs in de maatschappij maar roken word zwaar aangepakt terwijl drinken dat meer schade toebrengt dan roken, zeker met de sociale problemen die dit meebrengt. 14% van de Belgische bevolking heeft problematisch alcoholverbruik, een 780.000 mensen in totaal maar toch word drankgebruik volop gepromoot.
 • Daniel Meuleman

  2 weken geleden
  Toen Jupiler zijn naam veranderde in Belgium ben ik gestopt met Jupiler. Die komen er bij mij niet meer in. Een Maes vind ik even lekker.
 • Bart Dekort

  2 weken geleden
  Lekker thuis drinken, ver weg van het profitariaat van de horeca. Het wordt er steeds duurder en dus ondemocratischer.
 • stephan Maris

  2 weken geleden
  Als ik geen “gatgets” wil , krijg ik dan 2 bakken?

Geld