Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. 2+2 gratis bij Carrefour: “In plaats van 701 euro heb ik maar 190 euro betaald”

Warenhuisketen Carrefour (Hyper) pakt uit met een 2+2 gratis-actie. Volgens de leden van Promojagers België kan je er stevig besparen op een breed gamma aan producten. Beheerder Gunther Devisch maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

20 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  1 maand geleden
  Alles wat men koopt aan de "normale" prijs is veel te duur. Er worden enorme marges winst genomen en zodoende kan men aan beroepsmensen enorme kortingen geven. Een loodgieter verdient meer aan een kraan dan het loon dat een werknemer per dag verdient. Dit is maar een voorbeeld. Het gaat met alles zo. Het wordt de hoogste tijd dat men de winstmarges wettelijk beperkt.
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Ik vervang of koop enkel als het stuk is en ik ben er niet voor om voor ieder huishoudelijk werk een speciaal gadget te hebben die meer in de weg staat dan gebruikt wordt!
 • Louis Heyens

  1 maand geleden
  ik heb me met de Promojagers al rijk gekocht (niet) maar nu moet ik dringend een tuinhuis of een garage extra aanschaffen om al mijn overbodige producten in op te slaan ... Hopelijk is er binnenkort zo'n actie in de tuin- of bouwsector ... één tuinhuis kopen en een tweede gratis, dan kan ik wéér gaan shoppen
 • David Vermeulen

  1 maand geleden
  Wat moet ik met 2 strijkijzers? Vaak zijn het oudere modellen of producten die ooit terug zijn gegeven.
 • Didi Bellens

  1 maand geleden
  Ik heb daar geen geld voor als gepensioneerde want ik koop enkel iets als het stuk is.
 1. "Je moet niet jaarlijks aan pensioensparen doen om belastingvermindering te krijgen": fiscaal expert beantwoordt lezersvragen
  PREMIUM

  "Je moet niet jaarlijks aan pensioen­spa­ren doen om belasting­ver­min­de­ring te krijgen": fiscaal expert beant­woordt lezersvra­gen

  Ook fiscaal was 2020 een jaar zoals geen ander. In onze belastingreeks legde onze geldexpert Michel Maus al uit hoe je je aangifte invult van vak I tot en met XXII. Toch zitten nog heel wat Belgen met vragen. Moet je een erfenis aangeven in de personenbelasting? Waar vul ik het bedrag voor de rechtsbijstand in? En wat met bitcoinopbrengsten? Michel Maus beantwoordt vandaag de belastingvragen die lezers instuurden over bankieren en sparen.
 2. Hoeveel verbruikt een oplader of televisie die altijd in het stopcontact zit?
  Energie

  Hoeveel verbruikt een oplader of televisie die altijd in het stopcon­tact zit?

  Wat hebben je smartphonelader, microgolfoven en koffiezetapparaat gemeen? Ze verbruiken energie wanneer je ze niet actief gebruikt. Per toestel kost dat sluimerverbruik niet zo veel. Maar iedere woning heeft al snel 20 stille verbruikers waardoor hun aandeel al snel aandikt tot enkele tientallen euro’s. Kortom: kostbare centen die je beter ergens anders aan kunt besteden. Mijnenergie.be legt uit wat sluipverbruik is en hoe je het kan lokaliseren.
 1. Fouten bij de opzeg van een autoverzekering: veel voorkomende klacht bij de Ombudsdienst Verzekeringen

  Fouten bij de opzeg van een autoverze­ke­ring: veel voorkomen­de klacht bij de Ombuds­dienst Verzekerin­gen

  De Ombudsdienst verzekeringen ontving afgelopen jaar 1.082 klachten over autoverzekeringen, het grootste deel (18 %) ging over de opzeg daarvan. Dat blijkt uit het laatste jaarrapport. Nochtans is de overstap van de ene naar de andere verzekeraar wettelijk geregeld. Hoe pak je het aan en hoe vermijd je valkuilen bij de overname van autoverzekering? Independer.be verduidelijkt en geeft tips.
 2. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.

Geld