Volledig scherm
© ANP

Pizzaketen Domino's breidt fors uit in België

Pizzaketen Domino's wil in de eerste jaarhelft 20 extra vestigingen openen in België, dertien in Vlaanderen en zeven in Wallonië. “Het gaat om een antwoord op de groeiende vraag naar bezorgmaaltijden", klinkt het.

2 reacties

 • Rudi Claes

  4 dagen geleden
  Pizzahut pizzaphone domino 's De heerlijkste pizza's net als Quick en McD en Kfc of donuts. Voedzaam, vezelrijk en vol met vitamines. Verser kan niet en aan huis gebracht met een milieuvriendelijke brommer in elke LEZ zone.
 • karl van dyck

  2 weken geleden
  Net als Pizza-hut is Domino,s in handen van een Multinational die iets dat lijkt op een pizza verkopen aan heel goedkope prijzen en bevolkingsgroepen die er financieel niet goed voor staan en hun kinderen toch eens willen verassen,vinden dit leuk. En deze kinderen die het lekker vinden eten de grootste rotzooi met de naam van een pizza. Gezond eten kost geld. Het is de omgekeerde wereld. Zulke voedselketens zou men torenhoge taksen moeten laten betalen,net als roken.
 1. En u vond 202 miljoen euro al veel? Dit zijn de hoogste loterijbedragen die in Amerika uitgekeerd werden
  5

  En u vond 202 miljoen euro al veel? Dit zijn de hoogste loterijbe­dra­gen die in Amerika uitgekeerd werden

  Vanavond is er met EuroMillions 202 miljoen euro te winnen. Prima kans om schandalig rijk te worden, maar in het buitenland deden loterijen er vaak nog een flinke schep bovenop. De grootste jackpot viel in januari 2016 via Powerball. Drie winnaars mochten toen een fortuin van 1,586 miljard dollar (1,307 miljard euro) onder elkaar verdelen. Twee jaar later mocht een geluksvogel uit South Carolina de fabelachtige inzet van 1,535 miljard dollar (1,265 miljard euro) helemaal voor zichzelf houden.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king

Geld