ANP
Volledig scherm
© ANP

Pizzaketen Domino's breidt fors uit in België

Pizzaketen Domino's wil in de eerste jaarhelft 20 extra vestigingen openen in België, dertien in Vlaanderen en zeven in Wallonië. “Het gaat om een antwoord op de groeiende vraag naar bezorgmaaltijden", klinkt het.

3 reacties

 • Walter Van Criekinge

  12 maanden geleden
  Vroeger had je op elke hoek van de straat een café, nu op elke hoek een pizzatent.
 • Rudi Claes

  2 jaar geleden
  Pizzahut pizzaphone domino 's De heerlijkste pizza's net als Quick en McD en Kfc of donuts. Voedzaam, vezelrijk en vol met vitamines. Verser kan niet en aan huis gebracht met een milieuvriendelijke brommer in elke LEZ zone.
 • karl van dyck

  2 jaar geleden
  Net als Pizza-hut is Domino,s in handen van een Multinational die iets dat lijkt op een pizza verkopen aan heel goedkope prijzen en bevolkingsgroepen die er financieel niet goed voor staan en hun kinderen toch eens willen verassen,vinden dit leuk. En deze kinderen die het lekker vinden eten de grootste rotzooi met de naam van een pizza. Gezond eten kost geld. Het is de omgekeerde wereld. Zulke voedselketens zou men torenhoge taksen moeten laten betalen,net als roken.
 1. “Je kan een sauna niet aansluiten op het gewone stopcontact”: experts geven advies voor je eigen sauna in huis
  PREMIUM

  “Je kan een sauna niet aansluiten op het gewone stopcon­tact”: experts geven advies voor je eigen sauna in huis

  Het moet heerlijk zijn, een eigen sauna in de tuin of in je huis. Maar hoeveel kost zo'n privéwellnessje? Vraagt het veel onderhoud? En hoe maak je er optimaal gebruik van? Fabrikanten Jan Allaert van Belle et Moi en Katrien Verhaeghe van Verhaeghe Chalet en Sauna geven advies. “Tussen twee sessies moet je minstens even lang rusten als je eerste saunabeurt geduurd heeft.”
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.