REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Pintje wordt klein bier: wéér minder pils gedronken

We drinken alsmaar minder pintjes. In vergelijking met dertien jaar geleden is onze pils zelfs maar half zo populair meer. Niet dat we plots geen bier meer lusten, we genieten vooral meer van 'speciallekes'.

13 reacties

 • oswald billiet

  3 jaar geleden
  Wanneer vandaag iemand op café zou roepen: tourné générale, dan loopt hij kans genegeerd te worden als: " Er scheelt iets aan hem ".
 • raymond van der craen

  3 jaar geleden
  Ik drink geen bier meer alleen nogmaar een lekker trappistje. Drie pintjes komen een stuk duurder uit dan een trappist waarvan ik op het gemak van kan van genieten.
 • oswald billiet

  3 jaar geleden
  Een pintje, dat was het bier van een rondje geven. Dat doet niemand meer want rondjes aan de toog werden te duur. De sigaret is weggehoond wegens de gezondheid. Eigenlijk is het kroegplezier verdwenen in Vlaanderen en dit door al te stricte gedragsvoorschriften. Nu worden ook al de terrassen in het vizier genomen. In Vlaanderen wordt strict geleefd. Een beetje droog,
 • Romain Nolf

  3 jaar geleden
  En we mogen niet meer ook, alles moet kapot zeker de HORECA !
 • Daniël Maenhaut

  3 jaar geleden
  Sla de prijs nog maar eens op : seffens is het duurder dan champagne en mogen ze hem zelf uitdrinken !!! Niet de consument telt, maar de winst (zoals altijd !)
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm

Geld