Paul D'Hoore geeft duiding in de studio van VTM NIEUWS.
Volledig scherm
Paul D'Hoore geeft duiding in de studio van VTM NIEUWS. © VTM NIEUWS

Paul D'Hoore: "Niemand moet verbaasd zijn als er nog faillissementen volgen in West-Europa”

De Vlaamse Energieleverancier heeft het faillissement aangevraagd. De klanten moeten dus op zoek naar een andere leverancier. Volgens Paul D’Hoore, energie-expert van VTM NIEUWS, kunnen er nog faillissementen volgen in West-Europa.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. PS wil energiecheque van 200 euro voor middenklassegezinnen: “Rijkste 10 à 20 procent heeft dit niet nodig”
  94

  PS wil energieche­que van 200 euro voor middenklas­se­ge­zin­nen: “Rijkste 10 à 20 procent heeft dit niet nodig”

  De PS wil aan gezinnen met een gemiddeld inkomen een cheque van 200 euro toekennen. PS-voorzitter Paul Magnette zegt in La Dernière Heure en op Bel-RTL dat hij dat beter vindt dan de tijdelijke btw-verlaging die minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) voorstelt. Daar profiteren volgens hem vooral de hogere inkomens van. “De rijkste 10 à 20 procent heeft dit niet nodig”, zegt de PS-voorzitter.