Klaas De Scheirder
Volledig scherm
© Klaas De Scheirder

Pakjesbezorgers krijgen zelf verrassingspakket op Black Friday: “Voor hen is het gitzwarte dag”

Ter gelegenheid van Black Friday zal de socialistische vakbond morgen verrassingspakketten uitdelen aan bezorgers in verschillende Belgische depots.

 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. “Een pakketje bestellen buiten de EU kan vervelende gevolgen hebben”: experts geven advies voor je koopjes op Black Friday
  PREMIUM

  “Een pakketje bestellen buiten de EU kan vervelende gevolgen hebben”: experts geven advies voor je koopjes op Black Friday

  Black Friday is traditioneel hét moment waarop we massaal elektroproducten bestellen. Maar dit jaar is het mogelijk dat je meer betaalt dan anders of dat je pakje later komt. En daar zijn verschillende redenen voor, zegt techexpert Frank Everaardt. Hij geeft advies om toch het meeste te halen uit de Black Friday-deals: “De kortingen zijn nog altijd groot, maar als consument moet je wel extra aandachtig zijn.”

Geld