Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Over deze banken zijn de Belgen het meest tevreden

SparenAXA heeft Argenta van de troon gestoten als ‘bank van het jaar’. Dat blijkt uit een bevraging bij meer dan 27.000 consumenten door Spaargids.be en onderzoeksbureau ivox. Argenta bekleedt nog steeds een mooie tweede plaats, terwijl KBC het podium vervolledigt. Opvallend: de tevredenheidsscores bij de top vijf liggen dit jaar significant lager dan in 2018.

36 reacties

 • Karina De smet

  3 jaar geleden
  Fortis nooit meer voor mij daar laten ze zomaar aan uw spaargeld zitten zonder dat je er iets van afweet, heb het meegemaakt . Heb er dan alles weggehaald en naar andere bank gegaan.
 • Karina De smet

  3 jaar geleden
  Fortis nooit meer voor mij daar laten ze zomaar aan uw spaargeld zitten zonder dat je er iets van afweet, heb het meegemaakt . Heb er dan alles weggehaald en naar andere bank gegaan.
 • Laurent Everaerts

  3 jaar geleden
  @ David, Bnppribas, rente s aanpassen? Wie is dan jou bankier? Bij mij juist niets! Service is dikke 0
 • David Vlaeminck

  3 jaar geleden
  Al jarenlang tevreden bij BNP Fortis. Altijd goed geholpen geweest met de hypotheek en zonder morren of problemen aangepast naar een lagere rentevoet wanneer de rente ferm zakte!
 • Walter Stassen

  3 jaar geleden
  ING veel te duur, Fortis uit principe niet, net zo min als de andere banken die destijds hulp kregen van de overheid. Zeer tevreden over Argenta!
 1. “Je kan een sauna niet aansluiten op het gewone stopcontact”: experts geven advies voor je eigen sauna in huis
  PREMIUM

  “Je kan een sauna niet aansluiten op het gewone stopcon­tact”: experts geven advies voor je eigen sauna in huis

  Het moet heerlijk zijn, een eigen sauna in de tuin of in je huis. Maar hoeveel kost zo'n privéwellnessje? Vraagt het veel onderhoud? En hoe maak je er optimaal gebruik van? Fabrikanten Jan Allaert van Belle et Moi en Katrien Verhaeghe van Verhaeghe Chalet en Sauna geven advies. “Tussen twee sessies moet je minstens even lang rusten als je eerste saunabeurt geduurd heeft.”
 2. Binnenkort geen ‘kipstuckjes’ meer? Federale overheid werkt aan richtlijnen voor namen van vegetarische vleesvervangers
  31

  Binnenkort geen ‘kipstuck­jes’ meer? Federale overheid werkt aan richtlij­nen voor namen van vegetari­sche vleesver­van­gers

  De Federale Overheidsdienst Economie werkt aan regels die producenten van vleesvervangers zou verbieden om namen als ‘kipstuckjes’, hamburger of ‘speckskes’ te gebruiken. Dat schrijft de krant ‘De Tijd’. Aan onze redactie wil woordvoerster Lien Meurisse van de FOD Economie enkel bevestigen dat er gewerkt wordt aan richtlijnen “over wat je kan schrijven bij vegetarische vleesvervangers”.