VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Opgelet: Marketplace van Facebook staat vol namaak

‘Facebook Marketplace’, waar gebruikers spullen kunnen kopen en verkopen, bestaat nog maar een paar maanden of georganiseerde bendes voelen zich er al helemaal thuis. De dienst van de bekende sociaalnetwerksite staat vol namaakspullen, meldt VTM Nieuws.

9 reacties

 • Dirk Vregels

  5 jaar geleden
  Prijzen in supermarkten en andere winkels in Nederland zijn ook verassend laag en toch lijken alle produkten echt en geen namaak. Misschien ligt het verschil in de woekerwinsten die ze in België willen maken?
 • james vroman

  5 jaar geleden
  2 de hands is 2 de kans voor zelfstandigen geworden die op de rand staan van een failliet ..
 • raf janssens

  5 jaar geleden
  of het allemaal namaak is betwijfel ik en ja sommige onderdelen komen uit dezelfde fabriek.servo voor rc modelbouw in nederland 25 euro in china 5 euro gratis opsturen.het verschil was gewoon de software die in nederland was van 2016 en die van china 2015 .voor wat ik die nodig had was die oude software geen punt .
 • Thierry Vansweevelt

  5 jaar geleden
  Euh laat domme mensen doen. Slimme mensen kopen beter en hebben meer geld dus ja
 • Ben De Staercke

  5 jaar geleden
  Een beetje oplettende en intelligente mens laat zich niet bedriegen met namaak. Vraagprijs te mooi om waar te zijn = namaak. Jan Verstrepen, namaak dat zogezegd in dezelfde fabriek wordt gemaakt is een legende die mensen graag voor waarheid aannemen om zichzelf wijs te maken dat hun replica product van een vergelijkbare kwaliteit is.