Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Het aantal toelagen is de voorbije jaren in Vlaanderen haast continu gestegen.
Volledig scherm
Het aantal toelagen is de voorbije jaren in Vlaanderen haast continu gestegen. © Unsplash

Op kot met een volledige studiebeurs? 4.042 euro

7 reacties

 • Wim Van Hoof-Segers

  5 jaar geleden
  Hoeveel kinderen van dokters krijgen ook een studiebeurs of van zelfstandigen met een vennootschap. Op papier niks verdienen maar in de realiteit?
 • Karen Kiebooms

  5 jaar geleden
  ik leef van de erfenis van mijn ouders, en eerlijk gezegd is mijn situatie te onduidelijk om aanspraak te kunnen maken op extra tegemoetkoming ... als wij wensen dat de nieuwe instroom een bewijs van hoger onderwijs kan voorleggen, waarom geven we het dan enkel aan degenen die zich financieel geen zorgen moeten maken en geloof me, er komt een nieuwe vorm van armoede - de gescheiden vrouwen, die 'te duur' waren voor onze veeleisende mnaatschappij!
 • Willy De Vidts

  5 jaar geleden
  Studeer je in Gent? Maak uw adres in Gent en ontvang maandelijks meer dan 900 euro leefloon, zonder het minste probleem!
 • Jean De Grande

  5 jaar geleden
  Ge moet niet naar de US gaan, piet. In Nederland hebben ze hetzelfde systeem.
 • J. VAN SCHUERBEECK

  5 jaar geleden
  Hoeveel zitten er daar tussen die normaal geen recht hebben op een studiebeurs ? Als men als werknemer redelijk goed zijn boterham verdient dan valt men uit de boot. Diegenen die OP PAPIER minder verdienen maar in feite heel wat meer die passeren langs de kassa. Er zijn er die met die studiebeurzen eens ferm op reis gaan.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.