Onze sommelier Sepideh proeft en keurt tien luxe Bordeaux-wijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze sommelier Sepideh proeft en keurt tien luxe Bordeaux-wijnen. © Steven Richardson

Onze sommelier proeft scherp geprijsde luxe Bordeauxs: “Deze wijnen zijn perfect voor de feestdagen”

Nee, bij het online flashsalesplatform Veepee — het vroegere Vente-Exclusive — vind je niet alleen kleding en schoonheidsproducten. Geregeld kan je er ook wijn op de kop tikken. Met de eindejaarsfeesten in het verschiet wachten er vanaf 2 december scherp geprijsde Bordeaux. Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia gaat op jacht naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Meer vind je in ons wijndossier.

6 reacties

 • Donald Borremans

  3 jaar geleden
  Er zijn veel betere wijnen dan de Franse !
 • heiko werner

  3 jaar geleden
  France wijnen zijn nietmeer wat zij waren, massaproductie en het proberen om elk jaar de selfde smaak te kreeren doen de uit zo variatie rijke wijnen de das om. Ik ben uitgewijken na Slovense wijnen, hier heb je nog kleine wijnbedrijven de elk jaar opnieuw verrassen met interessante smaakten. Hier in Slovenië word wijn nog met liefde gemaakt, en dat proef je ook. PS: heerlijke organische wijnen van af 9€ zijn hier nog mogelijk ;-)
 • inge keldermans

  3 jaar geleden
  Alsof er maar 1 wijnkenner is in Belgie.
 • André Van der Poorten

  3 jaar geleden
  Gisteren een bordeautje geproefd van amper 6 euro en héérlijk !
 • Andy De Schieter

  3 jaar geleden
  Water is goed genoeg. Die legale drug hoeft niet in mijn strot geramd worden.
 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 3. Binnenkort geen ‘kipstuckjes’ meer? Federale overheid werkt aan richtlijnen voor namen van vegetarische vleesvervangers
  31

  Binnenkort geen ‘kipstuck­jes’ meer? Federale overheid werkt aan richtlij­nen voor namen van vegetari­sche vleesver­van­gers

  De Federale Overheidsdienst Economie werkt aan regels die producenten van vleesvervangers zou verbieden om namen als ‘kipstuckjes’, hamburger of ‘speckskes’ te gebruiken. Dat schrijft de krant ‘De Tijd’. Aan onze redactie wil woordvoerster Lien Meurisse van de FOD Economie enkel bevestigen dat er gewerkt wordt aan richtlijnen “over wat je kan schrijven bij vegetarische vleesvervangers”.