Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia. © Steven Richardson

Onze sommelier proeft 100 wijnen en geeft haar absolute toppers: “Gebalanceerde wijn voor een mooie prijs”

Dat malse lammetje op de paastafel? Het grote communiefeest? Of gewoon dat prille eerste lentezonnetje? Daar horen gewoon passende wijnen bij en dus trekken de warenhuizen met hun lentefestivals weer alle wijnregisters open. Wij serveerden onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia 80 wijnen uit de supermarkt en 20 uit de speciaalzaken. Zowel rood, wit, rosé als bubbels komen aan bod. Het leverde 16 absolute toppers op.

 1. Onze sommelier proeft scherp geprijsde luxe Bordeauxs: “Deze wijnen zijn perfect voor de feestdagen”
  PREMIUM

  Onze sommelier proeft scherp geprijsde luxe Bordeauxs: “Deze wijnen zijn perfect voor de feestdagen”

  Nee, bij het online flashsalesplatform Veepee — het vroegere Vente-Exclusive — vind je niet alleen kleding en schoonheidsproducten. Geregeld kan je er ook wijn op de kop tikken. Met de eindejaarsfeesten in het verschiet wachten er vanaf 2 december scherp geprijsde Bordeaux. Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia gaat op jacht naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Meer vind je in ons wijndossier.
 2. Onze sommelier keurt 15 Belgische wijnen: “Dit is haast citroenwater”
  PREMIUM

  Onze sommelier keurt 15 Belgische wijnen: “Dit is haast citroenwa­ter”

  De Belgische wijn staat sterker dan ooit: niet alleen verdubbelde de productie, ook bij de grootwarenhuizen sijpelen de eerste tricolore flessen binnen. Slechts één drempel houdt de Belgische wijnliefhebber mogelijk nog tegen: de hogere kostprijs door de kleinschaligheid van de domeinen. Daarom schotelden wij Sepideh 15 Belgische wijnen én vooral deze vraag voor: zijn deze wijnen hun geld waard? Lees ook de antwoorden op al je vragen over wijn in ons wijndossier.

Geld