Volledig scherm
PREMIUM
© Steven Richardson

Onze huissommelier proeft 25 wijnen van Delhaize: “Voor net geen 8 euro een verrassende, funky ontdekking”

Septembermaand, wijnmaand: ook warenhuisketen Delhaize ontkurkt vanaf komende donderdag 17 september haar jaarlijkse wijnfestival met verleidelijke kortingen op vele tientallen wijnen. In avant-première serveren wij Sepideh Sedaghatnia, onze huissommelier die wijnadvies geeft, nu al de 25 opvallendste festivalwijnen van Delhaize.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 2. Nooit meer keuzestress dankzij je complete wijngids op 1 plek
  PREMIUM

  Nooit meer keu­zestress dankzij je complete wijngids op 1 plek

  Het aanbod aan wijnen in onze supermarkten is zo overweldigend dat je elke keer veel te lang aan de wijnrayon staat te treuzelen. Dankzij onze wijngids heb je voortaan altijd en overal een sommelier op zak. Geef in de gids de supermarkt in, de gewenste kleur en je ziet in één oogopslag de flessen die werden geproefd en goedgekeurd door onze huissommeliers. Het aantal sterren, de prijs en bijkomende informatie zoals bij welk gerecht de fles past, geven je alle handvatten om de juiste keuze te maken. De wijngids wordt regelmatig aangevuld met nieuwe ontdekkingen.
 1. Guido en zoon Maxim maken biologische wijnen: “Wij gebruiken geen insecticiden en herbiciden waardoor er meer leven op het domein is”
  PREMIUM

  Guido en zoon Maxim maken biologi­sche wijnen: “Wij gebruiken geen insectici­den en herbiciden waardoor er meer leven op het domein is”

  Wat ooit startte als een wijngaard in de achtertuin van drie kameraden, is uitgegroeid tot een wijndomein van om en bij de twee hectare. Spilfiguren Guido Geunis en zoon Maxim onderhouden samen met vrienden en familie de wijnstokken op een natuurlijke manier. “Er komen geen insecticiden en herbiciden aan te pas. Daardoor is er meer leven op het domein. Het komt ook de kwaliteit en de smaken van de eindproducten ten goede”, klinkt het. Ontdek hier nog andere wijnmakers in Vlaanderen.
 1. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance

 2. Nieuwsgierige walvishaai zwemt naar speedboot
  Play

  Nieuwsgie­ri­ge walvishaai zwemt naar speedboot

Geld