Steven Richardson
Volledig scherm
PREMIUM
© Steven Richardson

Onze huissommelier proeft 25 wijnen van Carrefour: “Aangename, lichtvoetige wijn voor 9 euro”

Septembermaand, wijnmaand: sinds vorige woensdag strooit ook warenhuisketen Carrefour met kortingen op zomaar even 310 verschillende wijnen. Wij pikten er de 25 opvallendste uit én schotelden die voor aan onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Test Aankoop over energieakkoord: vooral middenklasse blijft in de kou staan
  30

  Test Aankoop over energieak­koord: vooral middenklas­se blijft in de kou staan

  Test Aankoop is tevreden dat het sociaal tarief voor de energiefactuur werd uitgebreid, maar is teleurgesteld dat er geen btw-verlaging is gekomen voor een basisverbruik van gas en elektriciteit. De consumentenorganisatie roept de gewestregeringen op om nu stappen te ondernemen, want een groot deel van de energiefactuur bestaat uit regionale heffingen en taksen. Vooral de middenklasse blijft nog in de kou staan, aldus Test Aankoop.

Geld