Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © BELGA

Onderzoek naar prijsafspraken voor mondmaskers in supermarkten

Er loopt al meer dan een jaar een onderzoek bij de Belgische Mededingingsautoriteit naar mogelijke prijsafspraken rond mondmaskers in supermarkten. Dat bevestigt de auditeur-generaal van de concurrentiewaakhond.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. HET DEBAT. Is het tijd om afscheid te nemen van het mondmasker?

  HET DEBAT. Is het tijd om afscheid te nemen van het mondmasker?

  De Britten mogen vanaf 19 juli zelf kiezen of ze een mondmasker dragen in het openbaar. In Nederland, Frankrijk en heel wat andere Europese landen behoort de mondmaskerplicht al grotendeels tot het verleden. In België lijken politici en experts echter nog geen voorstander van het afschaffen van de mondmaskerplicht. Wat denk jij? Is het ook bij ons tijd om de mondmaskers op te bergen? Eerder vandaag lieten we experts en politici aan het woord. Nu is het jullie beurt.

Geld