Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Nu geld lenen om te verbouwen: dit moet u weten

SparenVeel Belgen beschikken door de coronamaatregelen plots over meer vrije tijd. Voor sommigen hét moment om eindelijk werk te maken van die geplande woningrenovatie. Hebt u nood aan extra financiering of spreekt u uw spaarcenten in deze fragiele economische tijden liever niet aan? Spaargids.be bekijkt de verschillende mogelijkheden om uw renovatie of verbouwing te bekostigen.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Thuis een laadpaal installeren: hoeveel kost het en waar moet je op letten?
  Spaargids.be

  Thuis een laadpaal installe­ren: hoeveel kost het en waar moet je op letten?

  Wie vanaf 2029 een nieuwe wagen aanschaft, zal alleen nog voor een elektrische auto kunnen kiezen. Hoewel de overheid het aantal publieke laadpunten stevig wil optrekken, biedt een laadvoorziening bij je thuis extra gemak, vrijheid en zekerheid. Maar kan je die ook zelf installeren? Wat kost het? En hoe kiest je het aangewezen type? Spaargids.be klopte aan bij Bart Massin van sectorfederatie EV Belgium teneinde klaarheid te scheppen.

Geld