In onze wijngids zijn wijnen uit 7 supermarkten opgenomen. Kies je winkel en kleur en je ziet in één oogopslag alle voorgeproefde wijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
In onze wijngids zijn wijnen uit 7 supermarkten opgenomen. Kies je winkel en kleur en je ziet in één oogopslag alle voorgeproefde wijnen. © Shutterstock

Nooit meer keuzestress dankzij je complete wijngids op 1 plek

Het aanbod aan wijnen in onze supermarkten is zo overweldigend dat je elke keer veel te lang aan de wijnrayon staat te treuzelen. Dankzij onze wijngids heb je voortaan altijd en overal een sommelier op zak. Geef in de gids de supermarkt in, de gewenste kleur en je ziet in één oogopslag de flessen die werden geproefd en goedgekeurd door onze huissommeliers. Het aantal sterren, de prijs en bijkomende informatie zoals bij welk gerecht de fles past, geven je alle handvatten om de juiste keuze te maken. De wijngids wordt regelmatig aangevuld met nieuwe ontdekkingen. 

 1. Supermarkten bereiden zich voor op extra eindejaarsdrukte

  Supermark­ten bereiden zich voor op extra eindejaars­druk­te

  Verschillende supermarktketens in ons land verwachten dit jaar een extra drukke eindejaarsperiode, aangezien naar alle verwachting meer mensen de feestdagen thuis zullen vieren. Aan de hand van promotiecampagnes willen ze hun klanten aansporen om nu al houdbare producten, zoals champagne, wijn en andere feestdranken aan te kopen. Wie dat kan, wordt ook aangeraden om zijn of haar boodschappen online te bestellen. “We willen in de eerste plaats de gezondheid en de veiligheid van onze klanten en het personeel garanderen, en we hopen iedereen de kans te geven op een relatief normale manier boodschappen te kunnen doen", klinkt het bij Delhaize.
 1. Biersommelier ontdekt 5 verborgen parels in kleinere brouwerijen: “Bierlegende noemde ons een van de juwelen van België”
  PREMIUM

  Biersomme­lier ontdekt 5 verborgen parels in kleinere brouwerij­en: “Bierlegen­de noemde ons een van de juwelen van België”

  Het aantal brouwerijen in ons land is in twintig jaar tijd gestegen van 113 tot meer dan 350. En hoewel we nog lang niet het cijfer van 1910 benaderen — 3.244! —, keren we stilaan terug naar de tijd dat bijna elk dorp een brouwerij had. Onze biersommelier Sofie Vanrafelghem klopte aan bij vijf kleine brouwers in vijf verschillende provincies en vertelt waarom je net hun lokale bieren moet proeven.
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door

Geld