Volledig scherm
© ANP

Nog geen stormloop bij kappers: “Enkel eerste anderhalve week volgeboekt”

Morgen mogen de 22.000 kapsalons in ons land opnieuw de deuren openen voor klanten. Van een echte stormloop is echter nog geen sprake. Enkel de eerste week of anderhalve week zijn volgeboekt, klinkt het bij sectorfederatie Febelhair.

4 reacties

 • Emi Hergersberg

  2 weken geleden
  wij doen weer net als zoals onze opa vroeger ! hij speelde voor kapper in de ganse familie en hij deed hij hoe langer hoe beter. Het geld kan men maar een keer uitgeven en wat men uitspaart kan voor andere dingen gebruikt worden.
 • Willy De Ridder

  2 weken geleden
  CO meter anders ramen en deuren open ja met zulke onnozelheden kunnen ze bij mij den boom in
 • Pé Gevers

  2 weken geleden
  Heel wat mannen krijgen nu een hair-cut van hun vrouw. En eens je dat gewoon geraakt zie je er veel voordelen in; geen verplaatsingen en veel goedkoper. Ik wilde zelfs mijn vrouw haar haar knippen, maar dat zag ze niet zitten.
 • Gert Veer

  2 weken geleden
  Geknipt haar met gratis kans op infectie of nog een paar maanden langer wachten zonder risico: het verschil tussen ijdeltuiten en anderen zal snel duidelijk worden...
 1. Zonnepaneleneigenaars kunnen tot 2025 uitstel vragen voor digitale meter
  352

  Zonnepane­lenei­ge­naars kunnen tot 2025 uitstel vragen voor digitale meter

  Prosumenten of zonnepaneleneigenaars worden geschrapt als prioritaire doelgroep bij de uitrol van de digitale meter. Ze kunnen ook tot 2025 uitstel vragen om een digitale meter te installeren. Dat heeft Vlaams minister van Energie Zuhal Demir (N-VA) zondag bekendgemaakt. De Vlaamse regering heeft intussen het licht op groen gezet voor de geplande compensatieregeling voor zonnepaneleneigenaars die al een digitale meter hebben. De regeling wordt nu wel nog voorgelegd aan Vlaamse energieregulator Vreg en de Raad van State.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo

Geld