La Casa de Papel, een van de populairste series op Netflix.
Volledig scherm
La Casa de Papel, een van de populairste series op Netflix. © Netflix

Netflix verhoogt prijzen: slecht nieuws voor wie account deelt met anderen

Slecht nieuws voor veel Netflix-abonnees: hun abonnement wordt duurder. Vooral dat van wie een account deelt met meerdere gebruikers. Zij zullen met z’n allen 2 euro per maand meer moeten dokken. Alleen de goedkoopste "basic"-formule van 7,99 euro per maand behoudt zijn prijs. De "standaard"-optie gaat met 1 euro per maand omhoog. 

49 reacties

 • Farid Azuzzi

  1 jaar geleden
  hoe meer er streaming diensten genomen zal worden hoe meer medialaan en co op droog brood zal komen te staan daarom goede zaak die reclame en ethervervuilers moeten weg ..die oude pépé uitzendingen hebben afgedaan .
 • Carin Desmet

  1 jaar geleden
  Netflix België zijn oude films en series staan ze achter. Ook veel minder of Netflix buiten Europa. Beste is Amazon fire tv stick nieuwste film die hier misschien binnen 2 jaar in kinopolis speelt en series zijn 2 a 3 seizoenen voor en dit allemaal gratis met Nederlandse ondertitel. Aankoop stick 64 €
 • Peter Janssens

  1 jaar geleden
  Ik vind dat er toch vooral veel rommel opstaat geef mij dan maar MUBI.
 • Karel Tichmann

  1 jaar geleden
  Twee euro, minder dan de prijs van een pintje... Who Cares...
 • billy brenders

  1 jaar geleden
  Ze liegen. Prijs stijging is over heel de wereld en heeft niets te maken met wat ze claimen
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

Geld