Nemo Strengman (22) uit Emmen (Drenthe).
Volledig scherm
PREMIUM
Nemo Strengman (22) uit Emmen (Drenthe). © Nemo Strengman

Nederlander weigert drie iMacs van 6 euro terug te geven aan MediaMarkt: “Kom maar op met die rechtszaak”

Een Nederlandse twintiger gaat het juridische gevecht aan met MediaMarkt nadat hij voor een paar euro drie peperdure computers van Apple kon aanschaffen op de website van de winkel. De 22-jarige Nemo Strengman weigert de computers terug te sturen en stelt dat hij volledig in zijn recht staat. "Door de producten te leveren heeft MediaMarkt de koopovereenkomst bevestigd.”

108 reacties

 • ERIC DE GRAEF

  8 maanden geleden
  Interessant. Als MediaMarkt gelijk krijgt, schept dit een gevaarlijk precedent. Wat bijvoorbeeld met uitzonderlijke aanbiedingen? Dan zou een rechtbank kunnen beslissen dat de klant het verschil achteraf moet bijbetalen omdat hij kan “veronderstellen” dat die prijs te laag is. Strikt wettelijk gezien is een aangeboden prijs bindend. Het feit dat hij drie iMacs heeft gekocht kan uiteraard wel wijzen op het voornemen ze door te verkopen…
 • Jacques Mertens

  8 maanden geleden
  Het is triestig gesteld met onze maatschappij als ik lees hoeveel mensen die profiteur gelijk geven. Egoïsme is blijkbaar ook een virus.
 • Georges Draps

  8 maanden geleden
  Hij gaat dit winnen
 • Christophe Vercamert

  8 maanden geleden
  Hoe oneerlijk kan je als consument zijn als je zelf weet dat dit een vergissing is. Iedereen kan missen! Media Markt is volgens mij toch ook zeer klantvriendelijk. Omgekeerd mag er ook eens begrip getoond worden!
 • WILLY ZACHEL

  8 maanden geleden
  Ik vermoed dat hij niet kan winnen het is duidelijk een dat het verschil zo abnormaal en enorm groot is dat iedereen vanzelfsprekend zou moeten beseffen dat het foutief vermeld is En dan is al de rest wettelijk gezien van géén belang !
 1. Man gooit gigantische alligator de lucht in
  Play

  Man gooit giganti­sche alligator de lucht in

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen

Geld