Geld afhalen aan een bankautomaat van Bpost kost binnenkort geld.
Volledig scherm
Geld afhalen aan een bankautomaat van Bpost kost binnenkort geld. © RV / Belga

Na hele dag commotie: Bpost laat klanten dan toch niet betalen om geld af te halen

ConsumentBpost bank trekt de beslissing terug om geld afhalen betalend te maken voor een deel van de klanten. De tariefwijziging wordt niet toegepast, luidt het vanavond in een persbericht. “We stellen vast dat we te snel zijn gegaan in het nemen van deze beslissing en we hebben het belang van gratis afhalingen voor onze klanten onderschat”, aldus bpost bank. “Om tegemoet te komen aan de bezorgdheid van onze klanten heeft bpost bank daarom besloten om de wijziging in de tarieven niet toe te passen.”

141 reacties

 • Andy De Schieter

  4 jaar geleden
  Onterecht denken klanten aan een overwinning. Het verschil wordt wel ergens anders bijgerekend.
 • Joke Kay

  4 jaar geleden
  Ach jullie klagen toch allemaal graag. Er zijn veel meer banken op aarde dan Bpost waar je je geld nog altijd gratis kan parkeren in ruil voor een goed rente (6% en nee, je moet er geen reuze bedrag hebben zitten) en waar je je geld kan afhalen, hoe vaak je ook will zonder er moeten voor te betalen (dus ook geen 24 X jaarlijks limit). Stop met zagen en doe er wat aan. Bende onnozelaars.
 • Ivo Pauwels

  4 jaar geleden
  Dit is wat de staat en het bankwezen wilt... Compleet digitaal overzicht van de uitgaven van de bevolking!
 • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

  4 jaar geleden
  Als we in een echte democratie leven, schaf dan die verplichting op bankrekening af... de meeste Belgen kunnen zichzelf zo'n rekening niet eens permiteren. Als er al iets zou overblijven op het einde vd maand kan dat nog altijd naar een spaarboekje! maarja.. daar verdienen die graaiers in Brussel niks aan!
 • Freddy De Vos

  4 jaar geleden
  Voor een deel van zijn klanten? Discriminatie!