Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Na beste café nu ook beste bierbestemming ter wereld in Lennik

Café 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' uit Eizeringen (Lennik) in Vlaams-Brabant is door de internationale bierwebsite RateBeer verkozen tot beste bierbestemming ter wereld. 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' was eerder al verkozen tot beste café ter wereld, maar is naast beste café nu ook uitgeroepen tot beste bierbestemming wereldwijd.

12 reacties

 • bart verloy

  5 jaar geleden
  Hmmmm, cafe " het Hoekske" in Heist op den Berg, meer moet dat niet zijn.
 • Claude Van Isterdael

  5 jaar geleden
  Een van de broers die het café slechts éénmaal per week openhouden, is een voormalig PR-mannetje en kan het dus goed uitleggen ook aan zijn Amerikaanse vrienden van "Ratebeer"die af en toe eens in zijn B & B komen logeren, vandaar reeds driemaal op rij de vermelding van "beste café ter wereld"...
 • j hm

  5 jaar geleden
  Belachelijk dat een café die enkele uren per weer open is de lijst aanvoert! Vraag me ook af of het bier in die leidingen na een week wel nog zo fris smaakt..
 • René Schoeters

  5 jaar geleden
  Een tiental jaar geleden kon je daar nog een tafeltje vinden en gezien de openingsuren moest de afsluiter van een wandeling vóór de wandeling gedronken worden. Ik vrees dat die mensen daar ondertussen overspoeld worden, daar kan amper 5 man en een paardenkop binnen!
 • oswald billiet

  5 jaar geleden
  Waarom Jupiler zo nadrukkelijk op de foto nadat IMBEV recentelijk de prijs van de pint verhoogde? Daar zit iets achter.