Volledig scherm
© thinkstock

Mobile Vikings stunt: kwart goedkoper dan de rest, "want nu betaalt u gewoon te veel”

Onbeperkt bellen en sms'en én mobiele data voor 29 euro per maand: Mobile Vikings lanceert vandaag een formule die liefst een kwart goedkoper is dan het laagste alternatief. Maar toch verwacht Test-Aankoop niet meteen een prijzenslag.

89 reacties

 • Juliette Nijs

  2 jaar geleden
  dat ze bij de FOD of test-aankoop is gelijk de wan praktijken van Telenet onder de loep nemen ook. Internet Fiber 200 kost 54euro, als je echter een Whoppa abbonnement hebt en kijkt op de detail factuur dan staat er voor Internet Fiber 200 74euro, en dan krijg je nadien zogezegd een pakket korting, wat dus gewoon een dooie mus is want de losse prijs is al 20euro goedkoper! Gewoon BEDROG!!!
 • jo denijs

  2 jaar geleden
  heb ook lang mobile viking klant geweest, betaalde 15 euro voor onbeperkt sms, 2gb en 60 minuten gratis belwaarde, ik betaal nu bij telenet met 4 gsm abonnementen 10 euro per maand per abonnement voor onbeperkt sms, onbeperkt bellen vast en mobiel en 25 gb te delen door 4, dus berichtgeving klopt niet als het op de goedkoopste aankomt ! gelieve betere berichtgeving neer te schrijven, aub
 • eric van den broeck

  2 jaar geleden
  Mobile Vikings is er toch op achteruit gegaan, in het begin hadden ze ook geen limiet. Ze zeiden toen wel 1 gig bij 15 euro maar als je meer gebruikte of nadat de bundel vervallen was rekende ze dat niet aan. Toen was het nog eens een goed bedrijf!!
 • jan De Borger

  2 jaar geleden
  De regering zal tegen de hoge prijzen niet optreden want op elke euro dat het duurder is hebben ze 21% Btw.
 • Etienne Callebout

  2 jaar geleden
  Nog meer untbundling zal de prijzen apart nog meer in de hoogte laten gaan en zal veel duurder uitkomen voor de consument .
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"

Geld