Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Mobiel bankieren: welke banken scoren het best?

SparenDigitaal is het nieuwe normaal, ook bij uw bank. Rekeningen checken, betalingen doen: het gebeurt nu allemaal online en ook onderweg. Toch zijn we nog niet onverdeeld tevreden over de digitale dienstverlening van onze banken. Spaargids.be wil graag weten wie een Bank Award voor ‘beste bank van de toekomst’ verdient. Aan u om uw mening te geven. Als u deelneemt aan de korte enquête, maakt u bovendien kans op een iPhone 11. 

11 reacties

 • hans de gent

  2 jaar geleden
  Nogthans heel makkelijk en gebruiksvriendelijk, maar inderdaad zeer gevaarlijk voor mensen met een gat in hun handen. De beveiliging in het algemeen geen klachten, uiteraard zorg je daar zelf ook voor.
 • David Piot

  2 jaar geleden
  Handig en makkelijk in gebruik, ik gebruik het dagelijks om mijn overschrijvingen mee te doen. Ik heb geen loket of kantoor nodig (voor dagelijks bankieren).
 • Dominique Hermys

  2 jaar geleden
  Mijn gsm dient om mee te bellen..
 • Bart Verbeeck

  2 jaar geleden
  @Severien, Elke Fiat valuta in de geschiedenis is geëindigd met waarde Nul. Het is dus gewoon afwachten tot onze Euro's en alle andere papiervaluta verdwijnen in het niets vanwaar ze eigenlijk ook vandaan komen. Goud van 1000 jaar geleden kun je nu nog gebruiken als geld, dat is echt geld met behoud van waarde. Een Bitcoin wallet is onnoemelijk veiliger dan welke mobiele bank app. Waarom? Omdat niemand anders de controle heeft, niemand buiten diegene die je key heeft.
 • patrick claeys

  2 jaar geleden
  Wat ik me in deze spitstechnologische tijden afvraag: Is het echt niet mogelijk om voor ELKE betaling éénzelfde systeem te gebruiken? Momenteel is de QR-codering volgens mij hét systeem!

Geld