De Apple iMac is op de Nederlandse webwinkel van MediaMarkt tijdelijk uitverkocht.
Volledig scherm
De Apple iMac is op de Nederlandse webwinkel van MediaMarkt tijdelijk uitverkocht. © ANP - RV

MediaMarkt in Nederland levert iMacs voor paar euro, klanten weigeren bij te betalen

Door een fout op de Nederlandse website van MediaMarkt konden klanten vorige week voor 2,19 euro een Apple iMac kopen van zo’n 2.000 euro. De computers werden ook bezorgd en de winkelketen eist nu dat kopers de iMacs terugsturen, of flink bijbetalen. Een aantal klanten weigert dat te doen.

24 reacties

 • Ronny Biesen

  9 maanden geleden
  Kijk als Media Markt net voor de solden zijn prijzen mag omhoog zetten en dan op de hogere prijzen solden geven, mogen de kopers deze Mac van 2,19 euro best houden van mij. Tegen die bedrieglijke praktijken van vele zelfstandige verkopers wordt niets gedaan. Dus als zij een "foutje" maken moeten ze maar op de blaren zitten.
 • Sabine Verheyen

  9 maanden geleden
  ik snap mediamarkt niet. Kunnen ze dit niet op een ludieke manier oplossen. 't Is weliswaar een bittere pil, maar kom op zeg... een beetje marketeer buigt dit om in de beste reclame die mediamarkt maar ooit kan hebben. Nu snijden ze in hun eigen vel en dat gaat hen op termijn meer kosten dan de kost van die paar iMacs.
 • willy Adriaenssens

  9 maanden geleden
  als in een roepzaal een voorwerp verkocht is boven of onder de prijs is de prijs bindend ,stel een schilderij is aangekocht op een rommelmarkt voor 5€ en het blijkt later een van Goch te zijn ,kan de verkoper niet meer een hoger bedrag eisen ,verkocht en geleverd is bindend .
 • Chris Dupont

  9 maanden geleden
  Kijk, er is een hemelsbreed verschil met een particuliere winkel op de hoek en een megaketen. Die megaketen is groot geworden door het digitaal tijdperk, heeft precies daardoor een fout gemaakt en moet maar op de blaren zitten.
 • Joske Zeeuw

  9 maanden geleden
  Toch beter een deal sluiten voor de helft van de normale prijs of zo. De kans dat je dit wint als consument is zeeeeer klein.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!

Geld