Luc Bellings proeft stoofvlees met friet en is weer genadeloos kritisch.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Bellings proeft stoofvlees met friet en is weer genadeloos kritisch. © Jan De Meuleneir/Photo News

Luc Bellings proeft stoofvlees met friet: “Hier kun je enkel na een dronken avond blij mee zijn”

Na een ommetje vorig jaar in de Ardennen keren sterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten deze zomer weer voltijds naar de Belgische kust terug. Zeven zaterdagen, vijfendertig nieuwe restaurants, zeven oerklassieke gerechten. Vandaag op het menu: stoofvlees met friet.

54 reacties

  • Koenraad Boussy

    2 jaar geleden
    Gil groenewijn Daar ga juist over de ene wordt afgebroken en vernietig en de andere krijgt lof van iemand die zelf op tripadvisor slecht scoort
  • Frank Joos

    2 jaar geleden
    Dat Bellings eens gaat eten in dorpen BUITEN de kuststreek. Je zal dan eens wat zien.
  • Guido Swerts

    2 jaar geleden
    Aan de kust moet je gewoon wegblijven.Zeker daar in de horeca.
  • Freddy De Vos

    2 jaar geleden
    Hij mag ook eens bij de frituren langs gaan, die durven ook rommel te verkopen. Met alle darmklachten tot gevolg!
  • Dirk Van der Weeën

    2 jaar geleden
    Inderdaad Monique,die van ons maakt dat met 2 Rocheforts van 12° wel ajuin in een snee brood met mosterd,daar broodsuiker bij.En dat met een bordje fritjes.Of met aardappelen en applmoes. mmmmmm Lekkeeeeeeer .

Geld