Steak tartaar bij Dali in Koksijde.
Volledig scherm
PREMIUM
Steak tartaar bij Dali in Koksijde. © Jan De Meuleneir/Photo News

Luc Bellings proeft steak tartaar en is schroeiend kritisch: “Het meest onappetijtelijke slaatje van de zomer”

Na een ommetje vorig jaar in de Ardennen keren sterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten deze zomer weer voltijds naar de Belgische kust terug. Zeven zaterdagen, vijfendertig nieuwe restaurants, zeven oerklassieke gerechten. Vandaag op het menu: steak tartaar.

19 reacties

  • Wintein Tom

    2 jaar geleden
    Filet pure in steak tartare gooien?? Is die mens wereldvreemd toch????
  • Jean-Pierre Van Lier

    2 jaar geleden
    Aan de kust, in Koksijde, een restaurant waar je smakelijk kunt eten en voor een degelijke prijs, ga dan naar de Mozart. Ik ga er al sinds 2001, en nog nooit ontgoocheld geweest.
  • Thomas Kempenland

    2 jaar geleden
    Wie is Luc Bellings?? een masterchef, bbq held of wat heb je tegenwoordig allemaal
  • Tina Colpaert

    2 jaar geleden
    Heb nooit begrepen wat mensen vinden aan zn bord rauw vlees culinair is het in ieder geval niet en zal het niet worden daarvoor moet je geen chef zijn!
  • Rudi Bollaerts

    2 jaar geleden
    In een toeristisch gebied moet je niet gaan eten het is er meestal overal slecht dat zullen de meesten toch wel weten binnenland -buitenland maakt niks uit ze redeneren het zijn toch maar toeristen en ze komen toch meer ene keer ,blijf weg uit al die zaken.

Geld